Schattige grijze babykamer

Schattige grijze babykamer

grijze babykamer

1. Een van de leukste lampjes voor de baby – en kinderkamer. Het leuke aan dit lampje vind ik de achterzijde. Haar pyjama is hier niet goed dichtgedrukt waardoor je een stukje van haar bips ziet.

2. Dit stoere nachtkastje kan je naast het bedje neerzettten maar ook naast een stoel die je eventueel in de kamer hebt staan voor het voeden en voorlezen van je baby.

3. Leuk om je stoel mee op te vrolijken maar ook grappig om dit kussen van Tante Ted in de vensterbank neer te zetten, eventueel met daarop een leuke knuffel.

4. Dit vloerkleed met ster zorgt voor warme voeten in de babykamer. En als je kindje groter is dan kan je kindje op dit kleedje spelen.

5. Een nieuwe trend dit jaar zijn de Sonny Angels. Een Sonny Angel is een gelukbrenger en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

6. Je baby zal heerlijk slapen in dit gietijzeren ledikant. Voor mijn babykamers altijd mijn favoriet geweest, wij hadden er op een gegeven ogenblik 2 in huis. Ik vond het een van de moeilijkste babyitems om weg te doen.

7. In een babykamer kan je nooit genoeg opruimmogelijkheden hebben. Dit metalen kastje biedt dan niet heel erg veel ruimte maar wel handige ruimte. De kleine lades bieden ruimtes voor kleine verzorgingsartikelen zoals spenen, nagelknippertje enz. Naast dat het voor opbergruimte zorgt dit kastje voor een stoer tintje in de babykamer.

8. Een muur met dit sterren behang geeft meteen sfeer aan je babykamer. En als je restjes overhebt kan je deze gebruiken als passe partout in fotolijstjes.

9. Een snelle en leuke manier van een babykamer sfeer geven met kinderkameraccessoires is met een mooie slinger. Deze kan je op verschillende manieren ophangen, bijvoorbeeld boven de commode of boven het ledikantje zodat je kindje iets heeft om naar te kijken.

10. Stoer en lief tegelijk is dit ledikantlaken. En door zijn ruiten stof en sterren applicatie is hij in verschillende sferen te gebruiken. Zo past hij goed bij deze grijze kamer maar ook in een landelijke babykamer zou deze overtrek prima passen.

Meer babykamer inspiratie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *