muurdecoratie prints

Prints en party printables, win de tekst Family Rules

Prints en party printables

Ik heb op internet een superleuke webwinkel ontdekt: PRINTCANDY Een webwinkel vol prents die je aankan passen. Een webwinkel vol prints die helemaal passen bij de woontrends van 2014. Waar ze onder andere super leuke posters verkopen welke je als origineel kraamcadeau kan geven.

PrintCandy is live! 

Wij – Karin en Ria – stellen graag onze webshop aan je voor: PrintCandy.

Dit is een shop met een ruime collectie van hippe prints, die – en dat is nieuw – online te customizen zijn. Eenvoudig en snel te bestellen en binnen 3 werkdagen thuisbezorgd.

Daarnaast biedt PrintCandy ook Party Printables, die binnenkort ook online te customizen zijn. En… direct na betaling downloadbaar.

Voor de Kerst heeft PrintCandy diverse te gekke prints en printables. We hebben ook al leuke muurcollages samengesteld, die budgetverantwoord zijn.

En als echt kersttopper (ons december-openingscadeautje) zijn de Kerst Printables gratis te downloaden van onze site.

En het leuke is dat Printcandy een print weggeeft. De print Family rules in het formaat 20 x 25 mag ik verloten onder mijn bezoekers.

PC-Family Rules

Wil jij ook zo’n leuke print voor aan je wand? Ben je ook net als mij dol het je woonkamer inrichten met bijzondere prents dan zou ik mij zeker opgeven voor deze winactie. Zet je naam onder het artikel en in de week van 20 januari 2014 maak ik de winnaar bekend.

baby poster

PC- Print Letterfun

 

KadoPrint1-562x702

 

PrintVariatie61-562x702

 

aanpassenKids-Stuff-DEf-antraciet1-562x702

 

Print7-562x702

46 thoughts on “Prints en party printables, win de tekst Family Rules

 1. My imagination can picture no fairer happiness than to continue living for art. -Clara Schumann.

  Deze webshop is voor mij gemaakt!! Prachtige plekjes over op m’n turquoise muren.

 2. Bijzonder en uniek. De één nog rustgevender dan de andere print en ik ben weg van zowel het VW busje als de vlinder en de tekst ‘I’m jn charge of….’

 3. Wat een geweldig leuke posters!
  Ik zou ze graag winnen voor bij mijn ouders thuis aan de muur! Nu alle kinderen uit huis zijn is het wat stiller in huis, maar als we allemaal weer thuis zijn is het groot feest!

 4. Super leuk. Ik was zelf ook al een tijdje opzoek naar leuke prenten en teksten om deze leuke lijstjes bij elkaar te hangen, zodat je elke dag weer naar die inspireerde teksten kunt kijken. Heel mooi

 5. Ik ga helemaal uit mijn dak met een gave print van grote klasse, leuk om zowel anderen als mezelf mee te verrassen. De prijs, een print met de tekst family rules, die kans is helaas super klein, maar met http://www.interieurinspiratie.nl op mijn beeldscherm, heb ik toch ook al het gevoel een echte winnaar te zijn!

 6. Wat bijzonder! En daar hou ik nou van! Een huis waar mijn eigen ‘naam’ op staat … waar mijn ‘eigen’ sfeer hangt … geen toonkamer, maar gewoon ‘mijn’ huis 🙂

 7. wat een leuke actie. ik kan bijna niet kiezen van alle mooie items op de site! overal in nmijn huis is plek voor deze mooie dingen 🙂
  vooral de tekst familie rules is echt geweldig, die past ook wel helemaal bij ons gezien en verdient een mooi plekje in onze keuken!

 8. Ook ik maak graag kans op zo’n mooie tekst!
  Heel romantisch, of op zijn gekst!
  Beiden passen in ons interieur.
  Voor elke dag wat wils, telkens een ander humeur.
  Maar het belangrijkste is dat je het geluk en de liefde blijft overwinnen.
  En door de tekst te lezen, blijft het je daar herinneren!

 9. Family Rules…geweldige tekst en erg bijpassend bij ons gezinnetje….ook de andere prints zijn geweldig en passen allemaal bij onze kleurtjes in ons huisje…echt een site om op terug te komen 😉 Succces met alles….

 10. Ooooo zoo opgewonden. ..ik kan nog meedoen met deze actie voor t winnen van deze fantastische prent…die tekst..heis zoooo leuk!!! Must b my lucky day!! =D
  Ps leuke blog n succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *