babykamer pip behang

Pip behang in de babykamer

Pip behang in de babykamer

In deze babykamer zijn meerdere stijlen behang met elkaar gecombineerd. Hier zie je onder andere Pip behang in de babykamer.

Verschillende soorten Pip behang zijn hier om en om aan de muur opgehangen. Door deze manier van behangen krijg je een erg speels effect. In deze babykamer zijn 4 verschillende soorten behang met elkaar gecombineerd maar je kan ook voor minder soorten gaan. Hou er in ieder geval rekening met dat je met dezelfde tinten werkt en dat je niet teveel designs/prenten gebruikt. Het gevaarlijke is dat je door het combineren al snel een druk geheel krijgt kijk dus goed naar welke designs je naast elkaar gaat hangen.

Wil je op deze manier je babykamer inrichten hou dan de rest van de babykamer rustig. Werk met 1 kleur en ga geen meubels kopen met heel erg veel tierlatijnen. Zorg met de meubels voor transparantie zodat de babykamer ruimtelijk blijft ogen.

De witte kroonluchter en het oude brocante lijst met de afbeelding van een meisjes aan de muur zorgen voor een brocante inrichting.

Babykamer ideeen

Heb jij ook een leuke babykamer? Is jouw babykamer goed gestyled? Een inspiratie voor andere? Mail je foto dan naar info@interieurinspiratie.nl en wij belonen je met een goodiebag.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *