Persbericht Nesling en Purple Frog

Kleurrijke schaduw

Nieuw: schaduwdoeken met levensgrote natuurprints

De nieuwe collectie schaduwdoeken van Nesling & Purple Frog zijn een lust voor het oog. BLOEM en BOOM zijn de eerste van een serie schaduwdoeken met levensgrote natuurprints. Verwelkom het lentegevoel met een zonnige klaproos of een frisgroen bladerendek.

BLOEM

Schaduwdoek BLOEM trekt alle aandacht en fleurt het terras op met haar prachtige rode kleuren. Vooral als de zon schijnt zijn de kleuren intens mooi. De lenteliefde straalt er van af.

BOOM

Schaduwdoek BOOM geeft het gevoel of je onder een frisgroen bladerendek ligt. Je waant je in het bos. Rust heerlijk uit in de schaduw en relax. Woon je in de stad op 4 hoog? Heb je geen groot schaduwrijk bos in de tuin? Dan is deze boom de ideale verkoeling voor het hele seizoen.

Informatie

De Schaduwdoeken BLOEM en BOOM zijn verkrijgbaar in drie afmetingen via de website van Purple Frog.

Prijzen (incl BTW):

·      Driehoek 4x4x4m    € 483,00

·      Vierkant 4x4m         € 663,00

·      Rechthoek 3x4m      € 563,00

Kijk op www.purple-frog.nl en www.nesling.nl voor meer informatie.

Nesling en Purple Frog

BLOEM en BOOM zijn special editions. Het zijn de eerste stappen voor het seizoen van 2012 in de samenwerking van Nesling en Purple Frog. Nesling heeft jarenlang ervaring op het gebied van hoogwaardige schaduwproducten. Deze schaduwdoeken beschermen je tegen de zon en tegen een kleine regenbui. Purple Frog richt zich op verschillende buiten producten om je tuin op te fleuren. Net zoals een kikker niet altijd groen is, zet Purple Frog alledaagse producten graag in een ander perspectief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *