Persbericht De Vrolijke Letterbak

De vrolijke letterbak: de enige webwinkel met zoveel letterbakken

De letterbak is weer helemaal terug van weggeweest. Waar hij vroeger diende als bewaarkast voor letters en cijfers is hij nu helemaal hip als wanddecoratie. Bij de vrolijke letterbak kan je letterbakken krijgen in allerlei soorten en maten. Gepimpte en ongepimpte bakken, originele letterbakken en letterbakken van sloophout. Je kunt ze laten pimpen of je kunt je eigen pimppakket bestellen. Ook kan je een workshop letterbak pimpen volgen.

Letterbakken kant en klaar

In de webwinkel van de vrolijke letterbak zijn kant en klaar gepimpte letterbakken te koop. Een eye-catcher aan iedere muur. De letterbakken zijn wit geschilderd en worden in verschillende stijlen gerestyled. Ook pimpt de vrolijke letterbak in opdracht. Daarvoor kan gekozen worden uit een van de vele letterbakken. Aangegeven kan worden in welke kleur en stijl de letterbak gemaakt moet worden.

Letterbakken van sloophout

De vrolijke letterbak maakt letterbakken van sloophout. Hiervoor zijn verschillende bouwtekeningen ontworpen. Dit is om mensen een idee te geven wat mogelijk is. Daarnaast kan je ook je eigen idee laten maken. De letterbakken van sloophout zijn dieper dan de originele letterbakken. Hierdoor is het mogelijk om grotere accessoires in de bak te plaatsen.

Letterbak doe-het-zelf pakket

Het kan zijn dat mensen graag zelf een letterbak willen pimpen, maar geen zin hebben om op zoek te gaan naar spullen? Dan ben je ook bij de vrolijke letterbak aan het juiste adres. Hier kan een eigen letterbak doe-het-zelf pakket besteld worden. In dit pakket zit een letterbak die geschilderd is in de gewenste kleur en een pakket met papieren en accessoires, waarmee zelf aan de slag gegaan kan worden.

De vrolijke letterbak – creatief in sfeervol hergebruik
De vrolijke letterbak verkoopt niet alleen letterbakken. Je kunt hier ook terecht voor originele woonartikelen, meubels en kinderaccessoires. Alle artikelen zijn gebruiksvoorwerpen met een geschiedenis, met een eigen verhaal. Tweedehands producten die een nieuw leven krijgen. Dit vanuit de gedachte dat er al zoveel mooie spullen bestaan. Soms zijn artikelen in goede staat, soms minder. Deze producten worden opgeknapt en geschilderd en krijgen een restyling zodat ze weer helemaal van deze tijd zijn. Naast de tweedehands spullen maak de vrolijke letterbak ook artikelen van sloop – pallet en steigerhout.

http://www.devrolijkeletterbak.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *