Persbericht D ‘ouden taert

Persbericht  29 november 2011, Cabauw/Haastrecht

Twee bevriende stylistes hebben de handen ineen geslagen en zijn samen een workshopatelier begonnen! Gekozen is voor een lekker klinkende Oudhollandse naam die gelijk gezelligheid en sfeer bij u oproept.

D ‘ouden taert is de naam van het atelier. Bijzonder bij het workshopatelier is het aanbod ouder/kind workshops, speciaal samengesteld om met je kind een leuke middag/avond te beleven en met een mooi zelfgemaakt werkstuk huiswaarts te keren. De saamhorigheid  en band versterken en er nog wat van leren ook, dat is nog eens een leuk uitje voor in bijvoorbeeld de kerstvakantie.

Daarnaast nog vele andere workshops voor volwassenen en kinderen.

Ook uniek is het dat het workshopatelier op 2 locaties gaat starten, tot januari 2012 voorlopig eerst in het sfeervolle atelier in Haastrecht en vanaf januari ook in het landelijke Cabauw.

Ook een zeer actuele workshop hebben zij samengesteld voor de vele huizenbezitters.  In deze tijd van nog steeds stagnerende huizenverkoop is de speciaal ontwikkelde workshop/masterclass ; hoe verkoop ik mijn huis een uitgelezen kans om te proberen uw woning weer fris in de markt te zetten. Aan de hand van uw eigen foto’s of verkoopbrochures krijgt u persoonlijke adviezen van de ervaren stylistes om thuis uit te voeren. Na deze workshop bent u zeker in staat om uw eigen woning nog beter tot zijn recht te laten komen en wellicht bent u binnenkort verblijd met een verkocht bord in de tuin.

Voor verdere informatie kunt u een kijkje op de websites nemen of contact opnemen met een van de dames.

www.mucaj.nl/workshops o f www.dorresteijndesign.nl

[email protected]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *