pastel slaapkamer

Pastel in de slaapkamer

Welk kleur gebruiken in de slaapkamer?

Pastelkleuren doen het altijd goed in de slaapkamer. Het zachte van pastel past prima bij de rustig die een slaapkamer nodig heeft. En het is ook nog eens leuk te combineren. Daarbij heb je pastel in verschillende kleuren dus voor ieder iets wils. Of je nu van roze, blauw of groen houdt er is altijd wel een pasteltint te passen waarmee je je slaapkamer kan inrichten. 

Pastel muren

Je kan kiezen om pastel aan te brengen op de muren wat je gelijk een mooie basis geeft. Met pastel op de muren kan je met je accessoires en beddengoed helemaal losgaan. Hou het rustig zoals op de 1e foto of ga juist helemaal los zoals op de 2e foto.

pastel muurslaapkamer
Bron: lorilangille.blogspot.co.il
pastel groen slaapkamer
Bron: Histor

Geen verf op de muur? Dan kan je met dit behang ook een fantastische sfeer aanbrengen. En past perfect bij de pastelkleurige slaapkamer.

 

Behang studio ditte pastel
Bron: Studio Ditte

Pastel Beddengoed

Hou je je muren liever neutraal dan kan je kiezen voor pastel beddengoed. Welke je weer kan combineren met verschillende pastelkleurige kussens. Ideaal hieraan is dat je snel weer van sfeer en inrichting in je slaapkamer kan veranderen. Je hoeft dan alleen het textiel te veranderen als je weer een ander smaak krijgt.

pastel beddengoed
Bron: Libelle

Pastel meubelen

Wil je toch net iets meer dan beddengoed maar wel minder doen dan een gehele muur pastel te verven dan kan je gaan voor het verven van een  mooie oude meidenkamer in de kleur zacht oudroze. Een blikvanger in de slaapkamer. Let ook op het vloerkleed op deze foto welke echt de kleuren bij elkaar brengt.

pastel kast
Bron: http://www.pinterest.com/pin/167618417354614543/

Pastel en Neon

Extra kleur aan je pastel geven of net iets extra doen? Breng wat neon accenten aan.

pastel en neon slaapkamer

pastel en neon slaapkamer
Bron: http://blog.tanlup.com/tendencia-toque-de-neon/

Vloerkleed

En voor de zachte voetjes in de pastel slaapkamer vond ik nog dit leuke vloerkleed. Leg hem voor een klein deel onder het bed of doe eens gek. Leg hem in een hoekje en maak er met een paar poefjes en kussens een heerlijke relaxhoek van.

vloerkleed pastel

Bron 1e foto: Sukkertoyforoyet.blogspot.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *