Opvouwbaar bureau

Opvouwbaar bureau

In mijn zoektocht naar leuke zelfmaak idee kwam ik deze tegen. Niet alleen een handig bureau maar ook met de aankomende feestdagen de mogelijkheid voor een extra tafel.

Het voordeel van dit bureau is dat hij makkelijk op te bergen is. En op zijn geschilderde bovenkant kan je leuke boodschappen, teksten en spreuken neerzetten. Als je een eerste laag aanbrengt met magneetverf zou je het bord ook kunnen gebruiken om kaarten en foto’s aan op te hangen. Als weet ik alleen niet of je laptop en computer het leuk vinden om op een magnetisch veld te staan.

Om het bureau te maken heb je nodig:

  • verf
  • schroeven
  • inklapbare stoel
  • boormachine
  • Schraag metaal

Door een handvat/ophangsysteem aan de achterzijde te bevestigen kan je het bord ophangen aan de muur. Ideaal voor de kleinere ruimtes, als je je bureau/het tafeltje niet gebruikt hang je hem aan de muur waar je hem weer als memobord kan gebruiken. Of maak een mooie prent op de bovenkant van de tafel zo heb je als je hem ophangt er een prachtig schilderij aan je muur hangt. 

Dit zelfmaakidee past prima bij het thema budget wonen. Met weinig middel en kosten maak je op deze manier je eigen flexibele werkplek.

Bron: Homemade modern

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *