Zelfmaakidee, baskets

Opbergmanden zelfmaken

Elke huishouden kent het: teveel rommel hebben. Dit veel voorkomende probleem is zo al om bekend dat er zelf cursussen zijn om te zorgen voor ruimte in je huis en daarbij als bijkomend voordeel in je hoofd. Want een opgeruimd huis zorgt voor een opgeruimd hoofd.

Zelfmaakidee

Met dit zelfmaakidee maak je je eigen mandjes. Bewaar je tijdschriften en maak deze mandjes. Die dan weer ideaal zijn om andere tijdschriften in te bewaren

opbergmanden zelfmaken

How about orange

Deze mandjes zijn niet alleen ideaal voor tijdschriften maar ook voor kleine artikelen zoals sleutels, je portemonnee, haarspullen zoals je borstel en elastiekjes maar perfect voor het bewaren van knustelspullen. Bewaar de Tina en de Donald Duck en ga samen met je kinderen aan de slag met deze mandjes.

Opgeruimd huis

Geen zin om deze manden te maken maar wil je wel een opgerumd huis. Zorg dan voor een aantal opbergmanden. Geef elke mand een eigen gebruik. Maak een tijdschriften/krantenmand maar ook een opbergmand is erg makkelijk. Verzamel hier elke dag alle kleine spullen in die je op moet bergen maar nu even geen zin in hebt en werk eens in de twee a drie dagen de mand leeg. Dit werkt erg goed bij kinderen die overal hun speelgoed laten liggen. Als jij het verzameld heb jij ’s avonds een rustig huis en zij kunnen op hun gemak alles weer een eigen plek geven.

Ook handig om elke gezinslid een eigen opbergbakje te geven. ’s Avonds kan iedereen daar zijn eigen spulletjes in bewaren zo voorkom je rondslingerde fietssleutels. Wil je nog meer tips en handige artikelen voor een opgeruimd huis kijk dan eens op de site van http://www.gezinnig.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *