Opbergers in de gang

Opbergers in de gang

De gang is voor veel mensen een praktische ruimte die dient als toegang tot het huis. En daarnaast is het vooral ook een plek waar je een heleboel spullen, jassen, tassen en schoenen wilt opbergen. Ook in ons huis dient de gang vooral als opbergruimte. Aangezien de kinderkamers niet zo groot zijn, hebben we ervoor gekozen om een grote garderobekast in de gang te plaatsen voor alle kinderkleding, jassen, schoenen, sjaals, handschoenen en al het linnen. Onze kinderen hebben vaak de gewoonte om hun jassen en schoenen bij binnenkomst gewoon op de grond te gooien. Die grote garderobekast is dan een fijne uitkomst, want wanneer ik even geen zin heb om op te ruimen schuif ik zo alles uit het oog de kast in.

Het is natuurlijk wel jammer wanneer de gang alleen maar als opbergruimte wordt gebruikt, want het is toch de eerste ruimte waar je een huis binnen komt. De gang is dan eigenlijk ook het visitekaartje van je huis. Toch wordt de gang bij de inrichting van een huis door veel mensen vergeten. Voor die mensen hier een paar leuke tips voor de inrichting van je gang.

Handige opberger

Ben jij ook altijd je sleutels, zonnebril of portemonnee kwijt? Dit D.I.Y. wandrek (ecoempire) is de perfecte plek om meteen bij binnenkomst je spullen netjes op te ruimen. Met een pallet of een paar stukken hout kun je dit handige rek gemakkelijk zelf maken.

hal inrichten

 

Eyecatcher

Een ladder is niet alleen erg praktisch, maar kan in de gang ook een echte eyecatcher zijn. Kies bijvoorbeeld een mooi oude houten ladder en gebruik deze als opbergplek voor schoenen of om sjaals overheen te hangen.

ladder

Fotobron Lovelylife.se

Boomkapstok

Deze boomkapstok ontworpen door Camille Soulayrol  is een leuke en praktische manier om je tassen en sjaals aan op te hangen. Alles wat je nodig hebt voor het maken van deze kapstok is een paar stukken sloophout, spijkers en een paar mooie kapstokhaken.

MCI0070P028N01S01

Kinderkapstok

Maak het voor je kinderen aantrekkelijk om hun jas op te hangen. Deze D.I.Y. Playmobil kapstok is voor de kinderen een feestje om hun jas aan op te hangen. Deze kapstok ziet er ook nog eens erg leuk uit. Kijk op Kitschycoo  hoe je deze kapstop gemakkelijk en snel zelf kunt maken.

cfd01e70df5105e6995314f2193a7264

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *