Vandaag is …..

Opbergen kinderkamer

Opruimen met kinderen

Iedere moeder herkent het: Waar laat ik het speelgoed van de kinderen? Maar ook waar laat ik de knustels van de kinderen? Hang ik ze aan de koelkast of hang ik een mooi lint op waaraan alle kleine kunstwerken getoond kunnen worden?

Zeker als je kind op school zit zal het regelmatig met knutsels thuis komen. Elk seizoen of elke feestdag is wel een aanleiding om in de klas vele knutsel te maken. En probeer ze maar eens weg te gooien. Je kind wil graag zijn kunstwerken tonen. En naast al die knutsels brengen kinderen nu eenmaal speelgoed met zich mee. Waar laat je dit? In opbergbakken? Een grote kast?

Op internet vond ik het perfecte meubel wat voor bovenstaande problemen een oplossing bied. Het heeft een groot bord van steigerhout, de aanhoudende trend, om alle knutsels, tekeningen, uitnodigingen en kaarten te bewaren. Daarnaast is het een schitterend meubel om aan te spelen en je speelgoed in op te bergen. Met daarbij nog de mogelijkheid om iedere zijn naam aan een zijde neer te zetten, zo weet iedereen zijn plek ( en zullen we snel ontdekken wie nu echt die kleine sloddervos is).

Steigerhouten Kinder speel- en opbergset

Opbergen kinderkamer, meubel verkrijgbaar bij: Twinboyswood

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *