Op zoek naar eetkamerstoelen

Op zoek naar eetkamerstoelen!

Al surfend kom je veel bijzondere dingen tegen. Pinterest is zo’n plek waar je werkelijk alles kunt vinden. Omdat het eigenlijk uitsluitend beelden zijn, kunnen je hersenen heel veel ‘scannen’. Zoek en creëer je eigen moodboards. Bijvoorbeeld stoelen voor bij de eettafel; die zijn vaak duurder dan je denkt.

Het is dus al snel lucratief om zelf aan de slag te gaan. Dat kan heel simpel met oude stoelen en een pot verf om de poten een opvallende kleur te geven. Je kunt ook de zitting van een oude stoel vervangen door een stof met een opvallende nieuwe stof. Als je echt veilig wilt kiezen met een afneembare stof dan heeft Vano Home Interiors de perfecte oplossing, stijlvol en hip; Sky is back!

De zitting van een stoel is soms heel eenvoudig zelf te vervangen. Als de vulling nog goed is dan haal je van 1 stoel de stof voorzichtig af. Zorg dat je geen stukken eraf knipt. De oude stof leg je op de nieuwe stof zodat je de juiste vorm kunt knippen. Zorg er voor dat je een stoel met oude stof als voorbeeld houdt totdat de nieuwe zitting weer mooi vast zit.

Voor inspiratie, tips en advies…Er zit een heel leuk winkeltje… op de koninginneweg (All’interno, Koninginneweg 255, in Amsterdam)

Deze blog is geschreven door Marieke Zegers van All’interno

logo

Fotobron: Roost-home

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *