Op de eettafel

Wat zet ik op de eettafel?

Ben jij ooit ergens gekomen waar niets maar dan ook niets op de eettafel stond? Ik nog nooit. Gek eigenlijk dat we altijd iets op de eettafel of salontafel neerzetten. En op een of andere manier hebben veel mensen daar een dienblad staan. Ik heb al eerder tips gegeven hoe je een dienblad kan stylen

En toch zijn er nog veel meer mogelijkheden. Zeker als je je dienblad op de eettafel zet.

Ben jij een echte koffie en thee liefhebber dan hoort jouw dienblad natuurlijk gevuld te zijn met kopjes, een theepot, een melkpotje, een melkkannetje en een koektrommel. Ook kan je een leuke beker op je dienblad zetten waarin je leuke theelepels en gebakvorkjes neerzet.

dienblad stijlen pip servies

Dienblad stijlen voor een kookgek

Ben je meer een kookgek en gebruik jij je eettafel voor de vele dineetjes die je geeft dan kan je ook een hele andere stijl dienblad op je eettafel zetten. Wat dacht je van een mooi langwerpig houten dienblad/kistje waarin je mooiste olie en dressings flessen staan. Gecombineerd met natuurlijk een mooie peter en zoutmolen.

Of vul het dienblad/kistje aan met goeie mosterd en andere smaakversterkers.

kistje eettafel
Bron: http://kistje.nu/kado-kistje-vrouw/Kado-Kistje-Deli

En vind je geen van bovenstaande leuk maar ben je meer een romanticus dan stijl jij je dienblad natuurlijk vol met kaarsen.

Wat heb jij op je eettafel staan?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *