Ook in het paars

Ook in het paars

Ookinhetpaars is in 2009 opgericht door Claudia van den Berg.
‘Ik hou van de structuur van stoffen en wol. Daarom ben ik begonnen met het maken van interieurproducten. De liefde voor handwerk gaat terug tot mijn jeugd. Mijn moeder heeft een fourniturenwinkel en van haar leerde ik breien, borduren en zelf kleding maken. De liefde voor handgemaakt zie je ook terug in mijn huis waar ik mijn eigen stoelen heb bekleed en mijn zelfgemaakte kussens op de bank liggen.
Unieke, ambachtelijke items geven zoveel meer uitstraling aan een interieur.
Naast de zelfgemaakte collectie, is Ookinhetpaars steeds op zoek naar producten die het assortiment aanvullen in uitstraling, identiteit en uniciteit. Dit kenmerkt zich in woonaccessoires die veelal gemaakt zijn uit gerecyclede materialen. Bij Ookinhetpaars vind je wollen plaids, mooie theedoeken, vaashoesjes, servies, kleurrijke ansichtkaarten, recycled notitieboekjes, cadeaulabels en nog veel meer. Alles voor een kleurrijk interieur. Maak je huis mooi met Ookinhetpaars.’
Ookinhetpaars verkoopt merken die niet of vrijwel niet verder in Nederland te koop zijn. Zo ben je altijd verzekerd van een uniek product dat jouw huis mooi en vrolijk maakt. Wij voeren o.a.:
  • Madame Mo: een Frans merk met cartoons met Japanse invloeden.
  • Frohstoff: handbedrukte theedoeken met prints van dieren.
  • June and August. Kenmerkt zich door hergebruikt papier. Mooie notitieboekjes van oud behang en landkaarten.
  • De Huisgenoten: een klein Frans merk dat zelf producten maakt van retro papier: slingers, taartbanners, feestprikkers etc.
  • Oh Little Rabbit: een merk uit de VS en in NL alleen bij ons te koop. Mooie katoenen servetten met geweldige stoere prints.
  • Safagorm Pop. Kleurrijk koffie/theeservies met een retro tintje.
  • Onszelf. Nederlands merk bekend van het mooie behang. Wij verkopen de mokken en huisjes. Twee cadeautjes in 1.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *