Onder de veranda

Onder de veranda

Veel mensen hebben tegenwoordig hun huis verlengt door het plaatsen van een veranda. Met de mindere dagen die komen is het voordeel van een veranda dat je zelfs met regen of kou wel onder de veranda kan zitten zeker als je deze verwarmt. Natuurlijk wil je net al bij je huis inrichten ook je veranda aankleden met gezellige woonaccessoires.

Onze maandagmorgen top tien hebben we hierop gebaseerd.

Onder de veranda

  1. Met dit weer kan je wel wat extra warmte gebruiken. Door dit schapenvel  in je hangstoel te leggen ga je optrekkende kou tegen.
  2. Deze bekers kun je vullen met een heerlijk verkoelende drank maar ook met een verwarmende thee of koffie.
  3. Tegen de kou hebben we deze gekleurde plaid uitgekozen die je heerlijk over je heen kan trekken.
  4. Natuurlijk mag een lekker boek niet ontbreken. Wij vinden deze van VT wonen erg inspirerend.
  5. Behoefte aan een steuntje in je stoel? Dit kussen geeft naast zachtheid ook een gezellig sfeer aan je veranda.
  6. Neemt de kou echt te veel toe dan kan je met een buitenhaard je veranda verwarmen. Door een buitenhaard te installeren kan je lang van je veranda genieten.
  7. Een drankje op de veranda is niet genoeg, vul dit dienblad met allerlei lekkernijen zoals nootjes of vers fruit.
  8. Al die lekkernijen hebben een plaatsje nodig om even gestald te worden. Deze prachtige salontafel leent zich daar uitstekend voor.
  9. Biedt de salontafel niet genoeg ruimte voor alles dan biedt dit krukje echt opbergmogelijkheden, maar natuurlijk ook gewoon te gebruiken als extra zitje voor eventueel gezelschap.
  10. En de must have die niet op jouw veranda mag ontbreken is deze hangstoel. Schommelend genieten van even een momentje voor jezelf.

Ondanks dat we in onze maandagmorgen top tien ook vele items hebben toegevoegd die je een warm gevoel geven zou het nog fijner zijn als het weer nu eindelijk ons warmte ging verlenen.

Meer wooninspiratie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *