Najaar inspiratie

Najaar

Als het najaar aantreedt, begin ik weer zin te krijgen in woonaccessoires die warmte en sfeer uitstralen. In de tuin zet ik plantjes met rode besjes en binnen staan zoveel mogelijk kaarsjes. Liefhebbers van brocante zullen dat wel herkennen. Maar iedere keer wat nieuws kopen wordt wel erg kostbaar.

Daarom wat leuke tips:

–       iedereen heeft wel eens een keer een bosje rozen in huis. Gooi de uitgebloeide rozen niet weg, maar laat de blaadjes drogen. Leg deze blaadjes in een schaal waar je glaasjes met waxinelichtjes in zet. Of leg ze om een stompkaars heen, zoals te zien is op demoeitewaard-petra.blogspot.com


–       Zet grote takken met rode besjes in grote vazen op je terras. Simpel maar mooi! Op krek-wak-wou.blogspot.com zie je meer leuke ideeën.
–       Met een stuk touw, bladeren uit het bos en een tak kun je een hele mooie raamversiering maken. Knip touw van verschillende lengtes en rijg het touw door de herfstbladeren heen. Maak de touwen aan de tak vast en hang de tak horizontaal op. Leuk om verder te versieren met hartjes en paddestoelen.

 

Groetjes,

Huize Brocante

Chantal van der Veen

Nog meer leuke ideeen voor je interieur inrichting tips vindt je op:

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *