Winkel spot

Muurteksten

Een van de grootste trend op dit moment zijn toch wel de muurstickers. Een simpele maar goedkope manier om een witte muur snel op te vrolijken. En als je je sticker op een geverfde mdf plaat plakt kan je eindeloos variëren. Je hoeft dan alleen regelmatig een ander plaat met sticker op te hangen.

Mijn favoriete muurstickerwinkel is muurteksten.nl Op de site van muurteksten.nl vindt je een enorm aanbod van muurstickers. Zo vindt je er voor de jongenskamer stoere stickers als voetballende jongens of spannende piratenvlaggen. Voor een meisjeskamer is er  de echte meisjes Pink sticker.

Voor de woonkamer en de slaapkamer heeft Muurteksten.nl een grote collectie tekststickers. En als je net als ik dol bent op teksten kan je op deze site zeker iets in jouw woonstijl vinden. Een van mijn favorieten is: Wees jezelf er zijn al andere genoeg. Echt een tekst om op te hangen op de wc deur of bij binnenkomst in de hal boven de spiegel.

Muurteksten.nl heeft ook Skyline stickers in hun assortiment. Ben jij een grote liefhebber van New York, Rotterdam, Amsterdam, Parijs of een van de andere grote steden? Met deze sticker waan jij je elke dag weer in je favoriete stad.

Kan je uit de ruim 500 verschillende muurteksten en muurstickers die muursteksten.nl te bieden heeft nog geen keuze maken dan kan je er altijd nog voor kiezen om een sticker op maat te laten maken.

 

 

About Author

You May Also Like

2 comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *