Muursticker Amsterdam

Muursticker Amsterdam

Het thema Hollands

Hollands wonen blijft in. Werd het enig jaren geleden alleen nog maar veelvuldig gebruikt in de babykamer zie je het thema Hollands wonen nu in andere ruimtes van het huis ook terug komen.

Je huis inrichten met het thema Hollands

Je slaapkamer inrichten in een Hollands tintje is zo gedaan. Een paar rode of donkerblauwe gordijnen voor het raam, een mooie hanglamp met een Hollandse prent gecombineerd met een rood geruit dekbedovertrek en je Hollandse slaapkamer is al klaar.

Hollandse woonkamer

In de woonkamer moet je het niet overdrijven met het thema Hollands. Natuurlijk kan je een paar leuke Delfts blauwe woonaccessoires neer zetten maar er zijn ook makkelijkere en snellere manieren in je in een oer-Hollandse sfeer te zetten. Een muursticker in het thema van onze hoofdstad Amsterdam doet elk mens zich als toerist in ons koude kikkerlandje  laten voelen. De echte Hollandse grachtenpandjes, de oer-Hollandse klompen en natuurlijk het amsterdammertje wat kan een Hollander zich nog meer wensen.

De sticker is verkrijgbaar bij Wallart  Deco en is verkrijgbaar in 6 afmetingen en in 35 verschillende kleuren. Aan te passen aan elk interieur. En op de site vindt je een handig video hoe je je muursticker het beste kan aanbrengen op de muur. Boven de 50,- euro betaal je geen verzendkosten!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *