Met een Retro tintje

Met een Retro tintje

Als je dingen maar lang genoeg bewaard wordt het vanzelf weer mode. Ik wou dat mijn ouders hun retro meubelen bewaard hadden. En dan met name een Egg Chair. Echt een prachtige design stoel die in elke interieur zijn plek kan verdienen. Zo ook in onze maandag morgen top tien.

Met een retro tintje

1. Een bijzettafeltje voor je kopje koffie, je boek of om die prachtige vaas met bloemen op te zetten.

2. Als je met behang je huis gaat inrichten kan je op een snelle en makkelijke manier veel verschillende sferen creeren. Ben je het behang zat dan heb je deze zo vervangen voor een ander leuk patroon.

3. In elke woning hoort humor. Een item wat zorgt voor een glimlach op je gezicht. Deze lampen boven je eettafel of leeshoekje zullen zeker voor een lach zorgen.

4. Met een kussentje in de rug zit je Egg Chair nog lekkerder. Deze indische dame geeft je graag dat steuntje.

5. Al had vroeger niet iedereen al een tv. Dit tv meubel past met zijn hout design prima in een Retro woonkamer. Ook zijn ontwerp past goed bij het Retro wonen.

6. Hoe gaaf is deze klok. Een klok die werkt via het flip principe. Erg populair op verschillende mac’s maar ook super om hem in een echte versie in je woonkamer of kantoor te hebben hangen.

7. Het bijzettafeltje of het tv meubel moet ergens mee opgesierd worden. Deze bruine flesvaas zou deze taak prima op zich kunnen nemen. Met bloemen schitterend maar ook leef zonder iets er in staat deze vaas fantastisch.

8. Een typisch retro lampje is wel het lampje met het bolletje. Verkrijgbaar als hanglamp, staande lamp of bureau/tafellamp.

9. En dan waar het allemaal om begon, de Egg Chair. Helaas niet goedkoop maar wel zijn geld meer dan waard.

10. Mocht een kussentje in de rug niet voldoende zijn dan hebben wij er nog een geselecteerd. Een kussen met een retroprent.

Nog meer inspiratie voor een retro sfeertje:

Retrobabykamer inspiratie 

Binnenkijken bij een echte retro liefhebber

Babykamer inrichten met een retro ledikant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *