Met een pallet je huis inrichten

Een pallet

Steeds vaker kom ik op Pinterest hele leuke dingen tegen die met één of meerdere pallets zijn gemaakt. Tafels, banken, bedden, complete trap en nog veel meer!

Ik vind het helemaal super omdat je op een relatief eenvoudige en goedkope manier hele ludieke dingen kunt maken.

pallet trap

pallet interieur

Je kunt een pallet gewoon houtkleurig laten je kunt hem ook white washen of een old wood effect geven. Dit kun je doen met Abbondanze krijtverf.

Een eenvoudige én snelle methode om te whitewashen is door te werken met verdunde Abbondanza krijtverf. Je kunt zowel de kleur Pure White als Old White gebruiken. Verder heb je veel mogelijkheden om het resultaat te beïnvloeden door de verf meer of minder te verdunnen, een langere of kortere intrektijd aan te houden, of meerder lagen aan te brengen. Hiermee kun je dus je whitewash dekkender maken.

De kleuren Taupe (085), Loam (090), Silt (095) en Soft Silt (100) zijn heel geschikt gebleken voor een warm vergrijsd ‘Old wood’ effect.

Een combinatie van Silt (095) en Driftwood (125) is heel geschikt voor een ‘steigerhout effect’. Ideaal om nieuwe steigerplanken het doorleefde effect van gebruikt steigerhout te geven.

Bronvermelding: www.verftechnieken.nl

pallet

 

Bronvermelding: http://pinterest.com/styleandmatch/pallets/

Ik hoop weer wat inspiratie te hebben gegeven

Liefs

Suzanne van der Veen

http://www.stylingenmatching.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *