Met een eethoekbank je eetkamer inrichten

Met een eethoekbank je eetkamer inrichten, onze top 10 eethoekbanken

Ik ben dol op eten. En dan niet alleen op het eten zelf maar heel erg op de sfeer die met zijn allen aan tafel zitten met zich meebrengt. Ik geniet er van om met mijn hele gezin aan tafel te zitten en na te praten over de dag. Of zoals vaak op de vrije middag van de kinderen dat ik zit met een tafel vol kinderen die vol plezier vertellen over de avonturen op school. Onze huidige tafel is niet erg groot dus als de kinderen veel vriendjes meenemen is het vaak dat er ook een paar staan aan tafel. Een eethoekbank zou bij ons thuis dus perfect zijn, helaas komt dat met de poten van de tafel niet uit omdat die redelijk in het midden zitten Voor een eethoekbank is het wel fijn als je poten zo ver mogelijk staan. Het liefst aan het eind van de tafel want dan heb je als je zit er het minste last van.

Wij hebben wel de leukste 10 eethoekbanken voor je verzameld:

eethoekbank

 

  1. Deze eethoekbank komt bij Rofra Home vandaan en is verkrijgbaar in meerdere kleren en zelf in het zwart leer.
  2. Dit leuke stoere industriële bankje is verkrijgbaar bij Livv Lifestyle. En het leuke aan dit bankje is dat hij voor vele doeleinden te gebruiken is, als salontafel of sidetable bijvoorbeeld.
  3. Een erg romantische eethoekbank van Riviera Maison
  4. Dit lieve grijze eethoekbankje komt uit de collectie van VT wonen en is te koop bij de Woonfactory.
  5. Ook voor een modern interieur zijn er erg stoere eethoekbanken verkrijgbaar. Deze strakke grijze eethoekbank past prima in een modern interieur en is van Live and Life.
  6. Welk gezin zou deze eethoekbank nu niet willen hebben. Hoe ideaal, je kinderen kunnen er aan zitten aan de eettafel en tegelijk kan hun speelgoed in de bakken er onder worden opgeruimd. Verkrijgbaar bij Otto
  7. Heb je niet een erg grote eettafel dan kan je deze eethoekbank van Pronto wonen goed gebruiken.
  8. Ook voor degene die dol zijn op een scandinavisch interieur zijn er vele prachtige Zweedse eethoekbanken verkrijgbaar o.a. bij Rosa Rugosa.
  9. Wil je echt een strak design ga dan voor deze bank bij Eijerkamp.
  10. Liever budget wonen dan kan je slagen bij Ikea voor deze rood gekleurde eethoekbank. Ook deze kan je gerust al bijzettafel of salontafel gebruiken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *