Meer met steigerhout

De steigerhouten kasten en tafels kennen we al maar er is nog veel meer wat je met steigerhout kan doen.

1. Kaartenbord

Vier planken naaste elkaar vormen samen dit leuke steigerhouten bord. Een bord waar je foto’s, kaarten en andere leuke dingen aan op kan hangen. Verjaarskaarten, uitnodigingen, afsprakenkaarten voor de tandarts en to-do-lijstjes. Ze kunnen allemaal op dit rek. En je kan hem makkelijk aanpassen aan jouw maat. Groter, kleiner, smaller of breder, het kan allemaal.

Steigerhouten kaartenrek
Bron Bea Meijer
http://www.pinterest.com/pin/424534702344586396/

2. Kofferkast

Wat een leuk idee om een kast met oude koffers te maken. In mijn eigen woning zou ik de koffers gebruiken om speelgoed en knutselspullen in te doen. Zo wordt opruimen een stuk leuker.

steigerhouten koffers
Bron: http://www.vtwonen.nl/blog/colour-n-vintage.html

3. Grote fotolijst van steigerhout

Maak van steigerhout een lijst en span hier tussen een ijzer draadje. Op dit draadje kan je met leuke klemmetjes foto’s hangen. Dit is ook een erg leuk idee om de knutsel van de kinderen aan vast te hangen.

fotolijst steigerhout
Bron: http://www.pinterest.com/pin/9077636722596214/

4. Pasen met steigerhout

Erg leuk idee voor de Paasdagen, een uitgezaagd ei opgevuld met kippengaas en daar is een bloemstuk opgemaakt. Dit idee is niet alleen leuk voor Pasen maar je zou hem ook met een hart of rondje kunnen maken.

steigerhout pasen
Bron: Pinterest

5. Letters met steigerhout

Nog een leuk idee voor je interieur, letters op steigerhout. In dit idee zijn de letters door Kristi zelfgemaakt maar je kan ook houten letter kopen. Xenos verkoopt houten letters. Je kan kiezen voor verschillende teksten: Home, Love, Fun, Heart en zo zijn er nog veel meer.

DIY Christmas Sign

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *