eiken keuken

Massieve eiken keukens op maat

Massieve eiken keukens op maat

Keukens op maat

Dat een keuken veel meer is dan een plek waar je voeding bereidt weten we allemaal wel. Een keuken is een plek waarin je de sfeer van je woning wilt terug zien. De keuken moet aansluiting vinden bij de rest van het interieur en duidelijk meerwaarde bieden.
RestyleXL speelt in op de behoefte van de design-bewuste klant. Door het leveren van no nonsense keukens, op maat gemaakt van oude materialen, draagt RestyleXL bij aan vernieuwd keukendesign, zoals je deze alleen slechts tegenkomt in woonmagazines die er toe doen.

Massieve eiken keukens op maat

Het keuken aanbod van RestyleXL is niet bepaald standaard te noemen. Keukens worden met de hand gemaakt in de eigen werkplaats. Een unieke setting op Hollandse bodem. Het gebruikte hout voor iedere keuken wordt in de werkplaats bewerkt. Dit geldt ook voor de massieve eiken keukens. Op een speelse manier wordt bijvoorbeeld het industriële uiterlijk van de eiken keuken vorm gegeven door afwisselend materiaal gebruik. Zo kan het keukenblad gemaakt worden van onbewerkt blauw staal. Dit in combinatie met het robuuste uiterlijk van de eiken keuken levert een zeer eigentijds beeld op.

Vormgeving

Met de meubelmakers van RestyleXL bespreekt u welke inbouw apparatuur u in de keuken al dan niet geïntegreerd wilt hebben. Er is ten eerste veel ruimte voor eigen inbreng; uw keuken ontstaat aan de hand van uw wensen en ideeën. Daar waar nodig en gewenst ontvangt u advies van de een van de keukendesigners. Zo krijgt uw keuken vorm en ontstaan er unieke ideeën. Van uw eiken keuken zal er niet snel een tweede te vinden zijn!

Materialen

Voor het samenstellen van de oud eiken keukens op maat, wordt antiek eikenhout gebruikt van ruim 150 jaar oud. En dat zie je! Oud eiken en nieuw design vloeien samen. De doorleefde uitstraling van het materiaal zorgt voor een uniek geheel en maakt deze keuken van grote toegevoegde waarde voor je woning. Dit is de keuken die iedereen zou willen hebben. Deze keuken voelt als thuis, vooral voor diegenen met een voorliefde voor industrieel design.
Het werkblad bestaat uit onbewerkt blauw staal en is evenals de riante handgrepen helemaal hand- en op maat gemaakt in de eigen werkplaats. Overige keukenonderdelen, zoals de kraan, wasbak en afzuigkap zijn eveneens optioneel naar uw wensen.
Kom kennismaken met de eiken keukens op maat van RestyleXL – keukens uniek in hun soort .. en nergens anders verkrijgbaar.
eiken keuken
eiken keuken op maat

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *