Lifestyle Zeist

 Lifestyle Zeist

lifestyle

Een erg interieur inspirerende winkel in Zeist is de Lifestyle winkel. De winkel is recent verhuisd naar een veel groter pand waardoor er nog meer ruimte is voor prachtige sfeerhoekjes.

Lifestyle heeft meerdere winkels door heel Europa waaronder 19 winkels en 15 shops in Nederland.

Bij Lifestyle kan je voor veel woonaccessoires slagen. Onder andere in hun collectie: woontextiel, fotolijsten, kandelaars, kunstbloemen, wanddecoratie, verlichting, meubelen en serviezen. De collectie is zowel bij moderne als klassieke interieurs toepasbaar.

Collectie woonaccessoires en meubelen

In de collectie zitten een paar items die ik persoonlijk erg onderscheidend vindt van andere merken. Zo is er de Antique Treasure Box. Een prachtige glazen kist in verschillende afmetingen om je mooiste herinneringen in te bewaren. Ook biedt Liefstyle een grote collectie aan kunstbloemen.

Ook de bankstellen en kleine salontafels van Lifestyle zijn de moeite waard om eens een bezoekje aan de winkel te brengen. Het is echt een winkel waar je als interieurfanaat niet met lege handen naar huis gaat.

De Lifestyle winkel in Zeist is gelegen op de slotlaan. Een winkel met meerdere leuke woonwinkels zoals o.a. Dutchhome. In de omgeving zitten genoeg gezellige eettentjes om even bij te komen van al het woonwinkelen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *