Leuk beddengoed

Rate this post

Leuk beddengoed

(de gehele maand april 10% korting)

Een van de kamers die we het meest vergeten zijn de slaapkamers. De kinderkamer besteden we dan nog wel aandacht aan maar onze eigen slaapkamer laten we toch vaak een achterwege. We vinden het vaak belangrijk dat de andere ruimtes in de woning, waar wel veel mensen komen, er goed uitzien maar de slaapkamer blijft vaak achter.

LeukBeddengoed.nl

Leukbeddengoed.nl wil dat we naast de kinderkamer ook weer aandacht besteden aan de slaapkamer. Want zeg nu zelf het is toch veel lekkerder en leuker om onder een mooie dekbedovertrek te slapen. En Leuk Beddengoed heeft een groot assortiment dekbedovertrekken. Zo hebben ze voor elke stijl wel wat:

Grijze slaapkamer

Grijs is een kleur die overal mee te combineren is dus een ideale kleur voor het inrichten van o.a. je slaapkamer. Als je zorgt voor een grijze basis kan je je slaapkamer elke keer met andere accessoires of een ander dekbedovertrek veranderen naar een andere sfeer.

grijze dekbedovertrek

Blauwe slaapkamer

Blauw brengt rust in de ruimte en is dus de perfecte kleur voor je slaapkamer. Als basis is een zachte kleur lichtblauw op je muren een mooie start om rust in de slaapkamer te brengen. En wil je je slaapkamer met een bijzonder kleur inrichten kijk dan eens naar de kleur Inflatable Blue van Histor.

Bij Leuk Beddengoed hebben ze een ruim keuze aan blauwe dekbedovertrekken. Of je nu houdt van stoer of juist meer hebt met bloemetjes bij Leuk Beddengoed slaag je zeker.

blauwe dekbedovertrek

 Roze slaapkamer

Nog een andere kleur die vaak populair is voor de slaapkamer. Nu zou deze kleur voornamelijk bij de vrouw vandaan komen. Mannen vinden roze toch al snel een echte meisjeskleur. Een roze slaapkamer is natuurlijk wel erg romantisch. Maar ook neon roze kan erg leuk zijn in de slaapkamer, zeker als je dit combineert met moderne meubels.

roze dekbedovertrekken

 

 

Kinderkamer inrichten

Naast dekbedovertrekken voor de grote hebben ze ook een groot aanbod aan beddengoed voor de kinderkamer. Wil jij voor je dochter een paardenkamer maken? Leuk beddengoed heeft een erg leuke paarden dekbedovertrek. Of een prinsessen dekbedovertrek. Ook de jongens mogen niet klagen met een vliegtuig dekbedovertrek of een dino dekbedovertrek. En wat denk je met de aankomende WK van verschillende voetbal dekbedovertrekken.

Kortom een site vol leuk beddengoed en vanwege de opening krijg je de gehele maand april ook nog eens 10% korting.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *