Je kinderkamer inrichten als Legokamer

Legokamer

Ik heb 2 zonen. Mijn oudste is helemaal gek van Lego. Met het Legoworld event wat er weer aan komt kwam ook bij mijn oudste een Legokamer weer ter sprake. Vandaar dat we samen wat inspiratie hebben opgedaan.

legokamer


 

1. De perfecte basis voor een legokamer is deze muursticker in de vorm van een lego poppetje. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Super gaaf om een aantal van deze legopoppetjes in verschillende maten op een deur of muur te plaatsen. Of plaats hem met zijn voeten op een plank waarop je kind zijn mooiste bouwsels kan tonen. Op de site zijn overigens nog meer muurstickers voor een legokamer beschikbaar.

2. Een goede bouwer heeft licht nodig. En zeker met al die kleine legoblokjes waarbij het altijd een crime is om de juiste te vinden mag goede verlichting niet ontbreken. Hoe vervelend is het om net dat ene rode blokje niet te kunnen vinden tussen die enorme stapel aan gekleurde legoblokjes. Deze hanglamp is niet alleen functioneel hij is ook nog eens stoer.

3. Dit industriële krukje biedt je kind een zitplek aan zijn bureau. Ik heb gekozen voor een gele kruk maar hij kan ook prima in het blauw of rood. Het krukje combineert prima met het industriele oude bureau.

4. Een echte lego liefhebber kwijlt van een bureau als deze. Een bureau met vakjes waarin je dan weer prima je lego kan sorteren. Of juist al je mooi gebouwde lego creaties in kan tentoonstellen.  vakken genoeg dus hier kan je heel wat lego in kwijt. In het laadje kunnen de bouwtekeningen worden opgeborgen.

5. Ook legobouwers moeten op tijd hun bed uit. Na nachten gedroomd te hebben over de laatste ontwikkelingen en de nieuwste releases is het tijd om weer terug te keren in de echte wereld. Deze wekker zorgt er voor dat men weer op tijd uit de veren komt.

6. Mocht er een vriendje meekomen om te helpen bouwen dan kan hij met deze poef aanschuiven bij het bureau en kunnen ze samen aan de slag.

7. De mooiste creaties moeten natuurlijk getoond worden en ergens neer worden gezet waar men er enige tijd vol trots naar kan kijken. In een legokamer hoort daarom een pronkplank voor al die stukken die het waard zijn uit te blinken tegenover de rest.

8. Al dat lego kan natuurlijk niet altijd op de grond blijven liggen, al is dat tijdens het bouwen wel vaak het makkelijkste. Soms moet het toch even opgeborgen worden, helaas soms moet er toch echt een keer opgeruimd, gestoft en gezogen worden. En om het voor je kind iets makkelijker te maken kan het allemaal worden opgeborgen in een legodoos.

9. Hoe gaaf is het om dan na al die inspiratie in slaap te vallen onder datgene waar je helemaal gek van bent. Deze stoere legoman laat je nog meer dromen over lego. De perfecte dekbedovertrek voor je legokamer.

10. En nog meer opbergers voor je legokamer maar dan een grappige variant. Naast dat je deze legohoofden als opberg kan gebruiken is hij ook erg leuk als bloempot. Zeker als je een plant er indoet waarbij het groen om hoog groeit, een legohoofd met stekels.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *