Landelijk wonen

Landelijk wonen

Landelijk wonen

Veel mensen houden van de sfeer landelijke wonen. Een sfeer die warmte, gezelligheid en iets wat klassiek uitstraalt. Een sfeer die ons doet denken aan een grote woonboerderij die uitkijkt over de weilanden, waarbij het haardvuur heerlijk knappert, en we avonden met ons gezin doorbrengen op de grote bank.

Landelijke woonkamer

In een landelijke woonkamer mag een grote buffetkast niet ontbreken. Een kast met veel deuren en lades welke voldoende opbergmogelijkheden bieden. Een kast welke je vol kan zetten met prachtig servies of leuke woonaccessoires zoals lantaarns, opbergpotten of fotolijstjes.

Naast de buffetkast hoort natuurlijk een mooie grote houten tafel omringt met stoelen. In de landelijke woonkamer zie je veel stoelen met een gecapitonneerde rugleuning. Erg leuk om deze te combineren in verschillende kleuren. Of zet aan de ene zijde een bankje en aan de andere zijde stoelen. Boven de tafel hoort een grote stoffen of rieten lamp.

De bank , veelal van stof, in een landelijke woonkamer is gevuld met kussens met daarop gezellige teksten en prents. En in de wintermaanden horen natuurlijk ook de plaids en dekens op deze bank.

Landelijke slaapkamer

Ook hier zie je vaak het gecapitonneerde terugkomen. En dan met name in de achterwand van het bed. In de landelijke slaapkamer wordt veel de kleur bruin of grijs gebruikt. Accessoires die je hier goed kan gebruiken zijn oude klokken of grote manden voor het opbergen van o.a. kleding, dekens en boeken. En ook in de slaapkamer is het natuurlijk leuk om met lantaarns en kandelaars te werken.

Wil jij een landelijke sfeer creëren maar niet te veel geld uitgeven? Bekijk dan eens de nieuwe collectie van Leen Bakker: Home Label. Een label wat perfect aansluit bij de landelijke sfeer. Voor weinig geld heb je de leukste kussens, manden, meubels en nog veel meer.

landelijk wonen

a4c97a1debf308347e574bbd1839c3f4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *