Zelfmaakidee, ingredientenpot

Label voorraadpotten maken

Label voorraadpotten maken. Op zoek naar een cadeau voor iemand die alles al heeft? Maak mooie voorraadpotten. Wil je nog een stpaje verder gaan? Geef een pot met jouw favoriete koekjes of cakemix cadeau. Doe alle ingredienten in een pot en geef er een werkbeschrijving bij.

label voorraadpotten maken

De werkomschrijving staat op The Painted Hive. Ik heb deze zelf gemaakt en mijn keuken zit er weer een stuk overzichtelijker uit. Ik kwam tot de ontdekking dat ik drie openstaande pakken macaroni had en 2 openstaande pakken rijst. Nu heb ik alles mooi in de voorraadpotten opgeborgen en kan ik precies zien wanneer iets op is.

Kijk ook eens bij mokken maken of servies maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *