Vandaag is …..

Kleur in je interieur, turquoise:

Hou niet altijd vast aan dezelfde stijl. Combineer stijlen.

Combineer eens met een andere kleur dan het standaard zwart/wit of grijs en blauw. Durf eens een wand te laten uitblinken door deze in een knallende of contrasterende kleur te verven.

Naast kleur is dit niet het enige wat in dit plaatje opvalt. Er zijn nog meer combi’s toegevoegd. Hier is modern en uitdrukkelijk turquoise gecombineerd met een prachtig oud schilderij met een klassieke lijst.


De bank is verkrijgbaar bij Meubelknaller

Deze setting is overigens erg goed te gebruiken voor het inrichten van een kleine woonkamer. Door de bijzondere kleur en de grote kunstwerken straalt deze kamer ondanks zijn kleine ruimte erg veel sfeer uit.

Als je een kleine woonkamer hebt durf ook dan er uit te springen door iets bijzonders te doen. Ga niet voor de witte muren maar verf een muur in een andere kleur, of maak een baan achter de tv in een andere kleur of bijzonder behang. Door uit te blinken met een kleur/behang of meubelstuk zorg je er voor dat je kleine ruimte niet saai wordt. Want ondanks dat je dan de ruimte niet hebt mag je best laten zien dat sfeer niet grootte gebonden is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *