Kapstokken trend

Kapstokken trend

De traditionele kapstokken hebben zijn langste tijd gehad. Het oude, traditionele model is niet meer veranderd sinds de tijd dat er nog een bolhoed aan hing, terwijl de kapstok vaak een prominente plek in neemt bij de entree. Waarom een saaie kapstok terwijl er tegenwoordig moderne varianten zijn die je huis direct bij binnenkomst een creatieve, hippe uitstraling geven.

In de nieuwste interieur trend zijn kapstokken kunstwerkjes op zich. Objecten die totaal niks met een kapstok te maken hebben worden aan de muur gehangen om je jas overheen te hangen. Op de foto’s hieronder zie je verschillende kapstokken die helemaal aan deze trend voldoen.

Op de afbeeldingen zie je hoe een objecten in de vorm van een hert, tak of aapje worden omgetoverd tot wandhaak. Deze wandhaken zijn een geweldige decoratie en een kunstige en functionele oplossing om je jas op te hangen. Dit geeft een verassend, speels effect dat bij de entree in het huis gelijk wat zegt over de bewoner. Eigenlijk zonde om je jas over te hangen!

Kijk op Fonq kapstokkenwinkel voor meer bijzondere kapstokken voor iedereen. Zorg dus voor een opgeruimde hal, want niet is zo vervelend als een rommelige binnenkomst. Geef dus een warm welkom

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *