kaarsenhouder

Kaarsenhouder zelf maken

Kaarsenhouder zelf maken

Deze kaarsenhouder wordt gemaakt van hout en een simpel stukje kopere leiding.

Zorg voor een mooi stukje hout en werk deze goed af. Haal alle oneffenheden en splinters weg. Maak met een gatenboor een gat voor de koperen leiding in het hout. En eigenlijk kan je dan al klaar zijn. Op het voorbeeld hebben ze ook een rondje als extra versiering gemaakt. Je kan hier mee varieren door het rondje te vervangen door een kerstboompje of kerstster

Je kan er ook voor kiezen om met koper verf het blokje koper te verven. Zo krijg je een koperen kaarsenstandaard, helemaal volgens de woontrend van nu. Of kies voor een smal stukje hout en maak hier meerdere houders in.

Pronkstuk op je kersttafel

Je kan ook een stuk hout van een meter nemen en deze geheel vullen met kaarsenhouders, zo creeer je een prachtige tafelversiering voor je kersttafel. Een pronkstuk welke je ook nog zou kunnen aankleden met lintjes, dennentakken, hulst en kerstballen.

Het leuke van dit idee is dat je er alle kanten mee op kan. Je kan kiezen hoeveel kaarsenhouders je in het blokje hout maakt, je kan variëren met de groottes en hoogste van je hout. En je kan er zelfs voor kiezen om het blokje een kleur te geven. Creativiteit en inspiratie genoeg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *