Jongens Babykamer

Jongens babykamer

Wat een droom van een babykamer is dit. Echt een babykamer uit een boekje. Deze babykamer is voor een groot deel gemaakt met 2e hands artikelen. 

Dit is dus een voorbeeld dat je een babykamer inrichten niet duur hoeft te zijn. Een stoel van de kringloop geverfd in de kleur van de kamer, fotolijstjes verzameld en in kleur geverfd. Dit gecombineerd met prachtig behang en leuke accessoires.

Het behang is van Eijffinger en is er ook in een meisjes uitvoering. Het lijkt of het een behang is maar het behang is speels aangebracht door te werken met een lambrisering. Dit geeft met dit behang de kamer een klassiek karakter.

Door de fotolijstjes voor het behang te zetten krijg je er leuke doorkijkjes. Ook het gebruik van verschillende soorten en maten fotolijstjes geven de plankjes een bijzonder effect.

De rest van de kamer kan je neutraal aankleden met ecru stoffering en witte meubelen. Het behang is duidelijk de sfeermaker in deze babykamer zorg dus ook dat je dit niet te niet doet door allerlei andere drukke accessoires of stofferingen te gaan gebruiken. Je kan wel in het ledikantlaken de stippen weer terug kunnen laten komen, of te kiezen voor een lichtblauwe ledikant deken.

Meer babykamer ideeën:

Muursticker in de babykamer

Kleine babykamer inrichten

Wit met blauwe babykamer

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *