Je huis inrichten met Riviera Maison

Je huis inrichten met Riviera Maison

Er zijn veel merken die zich speciaal richten op een bepaalde interieur stijl. Riviera Maison richt zich op een landelijke klassieke stijl maar wel zo dat je de producten ook weer met andere stijlen kan combineren. Vooral het servies biedt voor veel interieur stijlen mogelijkheden. 

Riviera Maison zorgt elk seizoen voor nieuwe producten. En bij elk seizoen komt er naast de meubelstukken iets bijzonders voor in de keuken in de collectie. Zo is er de drie lagen koekjes/snoepjes/bewaar pot van glas. Dit seizoen heeft Riviera Maison een schaal bedacht waarbij je twee kleine schaaltjes boven op de grote kan zetten. Erg leuk om de grote met salade te vullen en in de kleine sausjes, pijnboompitten of kleine gesneden groente te doen.

De meubels van Riviera Maison zijn allemaal erg tijdloos en door hun hoge kwaliteit gaan ze erg lang mee. Als kleur werken ze vaak met basis kleuren, ideaal dus om elke seizoen aan te vullen met kleuren als blauw en roze. En naast artikelen voor binnen kan je ook voor spullen in de tuin goed slagen bij Riviera Maison.

Ben je helemaal gek op de stijl van Riviera Maison dan kan je eigenlijk in elke ruimte je wel uitleven met artikelen. Zelfs voor de strijk hebben ze een overtrek bedacht.

De artikelen van Riviera Maison zijn wel iets duurder maar daar krijg je dan ook kwaliteit voor. Een voordeel daarvan is dat er veel spullen op marktplaats worden aangeboden. Kijk hierbij wel goed uit of je niet een neppert koopt. Er zijn al veel merken die artikelen van Riviera Maison kopiëren wees hier alert op.

Mocht je nog meer inspiratie willen dan kan je op de site van Riviera Maison je inschrijven voor hun eigen tijdschrift met daarin elk seizoen de nieuwste collectie en leuke nieuwtjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *