Je huis inrichten met kringloopartikelen

Je huis inrichten met kringloopartikelen

Niets heeft de laatste jaren een meer enorme toename gehad dan je huis inrichten met kringloopartikelen. Door de crisis zijn we met zijn allen zuiniger geworden. We zijn meer bewust gaan Budget wonen.

Kwam vroeger maar een enkeling bij de kringloop nu wordt de deur er bijna plat gelopen. Aan de toename van het aantal kringloopwinkels is dat ook te zien. Een aantal van mijn persoonlijk favorieten zijn de kringloop in Soesterberg. Maar ook  de kringloopwinkenl in  Naarden met zelfs  2 verdiepingen vind ik er leuk. Er zit zelfs een klein restaurantje in waar je lekker kan eten. Ook in Almere zit een grote kringloop, ook met restaurant. Met na ik heb gehoord enorme lekkere gehaktballen. In maarssen zit een hele schattige kringloop.

Huis inrichten

De toename aan 2e hands artikelen maakt het leuk en zeker ook goedkoop om je huis in te richten met kringloopartikelen. Eigenlijk kan je alles wat je wenst voor je interieur inrichting vinden bij de kringloop. Van theelepel tot complete meubels. En het leuke van kringloopartikelen is dat het goed is voor je portemonnee, budget wonen. Hierdoor vinden veel mensen het niet vervelend om ook zelf er iets aan te doen om een bepaald meubelstuk passend te maken in hun interieur. Een likje verf of andere deurknopen. Of wat dacht je van een leuk behangetje achter de glazen deuren van de buffetkast. Allemaal manieren om het item aan te passen aan jouw sfeer en jouw stijl.

Modern wonen of landelijk brocante

Het maakt niet uit wat jouw interieur smaak is, voor iedereen is er wel wat wils te vinden bij de kringloop. Of je nu op zoek bent naar een strakke moderne lamp of juist een schattig brocante theekastje als je goed zoekt is het zeker te vinden.

Het leuke aan je huis inrichten met kringloopartikelen is dat je echt een deel van jezelf er in legt. Jij bent degene die alles bij elkaar combineert. Bij de kringloop kan je niet zoals bij de meeste winkels in een keer een heel interieur kopen. Daar hebben ze geen standaard voorbeeld kamers staan. Jij bent dus degene die jouw thuis creëert.

Natuurlijk zijn wij altijd op zoek naar de leukste kringlopen van Nederland. Ben jij de koning(in) van het budget wonen? Weet jij een leuke kringloop? Jouw reactie met de leukste adressen is van harte welkom!

 

 

13 thoughts on “Je huis inrichten met kringloopartikelen

 1. De kringloop winkel in twello. Leuke kringloop met veel brocante spulletjes en spulletjes uit grootmoeders tijd. Geen enorme grote winkel maar ieder plekje wordt benut.

 2. Ik ben het hier helemaal mee eens! Wij bij http://www.vinylwrapping.nl voeren heel vaak bij klanten thuis het gesprek ” vervangen of hergebruiken”. Heel vaak kun je door het aanbrengen van een hedendaags kleurtje in de vorm van folie ( zo is er namelijk altijd een weg terug) het gedateerde meubelstuk oppimpen. Of andersom natuurlijk! Kijk hier maar eens naar http://www.youtube.com/watch?v=5Cx6QeLoPYk. En dit is zo leuk om te doen.
  Dus als je het mij vraagt allemaal naar de kringloop!

 3. Kringloop Het Pakhuis in Zandvoort in een voormalig fabriekscomplex. Veel keuze in meubels en bedden, imposante bibliotheek, heel veel kleding en verder een schat aan allerhande spullen. Wie van struinen en snuffelen houdt moet hier zeker heen.

 4. dat is 2dehands en grietje in de rutherfordstraat 13 in Haarlem! Ze hebben daar echt van alles, van kleding tot meubels 🙂

 5. Dorcas in Opheusden (zit achter de Rabobank)
  Een mooie ruime Kringloopwinkel, met veel boeken, mooie kleding en gewoon heel veel leuks. Elke dag nieuwe spullen! Dorcas zit ook in andere plaatsen, heel erg de moeite waard, en nog een goed doel ook!

 6. WinWinWonen.nl is dé plek voor het kopen (en verkopen) van tweedekans woonaccessoires! Veel webshop outlet artikelen, dus nog heel actueel & hip!
  Daarnaast samenwerking met goede doelen. WinWin voor iedereen dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *