Interieur video

Interieur video: Design klassiekers

Een interieur video vol design klassiekers. De Eames Lounge stoel, de Egg Chair, de LC2 en nog vele andere klassiekers worden in dit filmpje besproken.

Vintage design klassiekers passen in elke interieur. Of je nu houdt van landelijk wonen of modern wonen een design klassieker past overal. De Eames Lounge stoel past ook erg goed in een strak wit interieur met zwart accenten.

En wat dacht je van de Egg chair, een perfect stoel om je in terug te trekken met een goed boek. Ook je kinderen zullen dol zijn op deze stoel en zullen zich regelmatig met hun ds of i-pad verstoppen in deze stoel om even een moment voor zich zelf te hebben. Een bijkomend voordeel van de Egg chair is dat deze de mogelijkheid biedt om opgehangen te worden aan het plafond met een grote ketting.

Echte design klassiekers zijn niet goedkoop maar onthoud dat ze van uitstekende kwaliteit zijn en dus een mooie interieur erfenis voor later zijn.

Interieur Video

Ben je geinspireerd door deze interieur video en op zoek naar design klassiekers, neem dan een kijkje op http://www.designstoel24.nl/ of http://www.urbindsign.nl/

Interieur Inspiratie geeft je tips en suggesties voor het inrichten van je woning of tuin.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.