dierlijk je huis inrichten

Interieur met een dierlijk staartje

Interieur met een dierlijk staartje

Heb jij lef? Durf jij anders dan andere te zijn? Zou jij je huis dierlijk inrichten? Dan past deze top tien bij jou.

1. Een vloerkleed met een zebra print, op zich al een gedurfd item in je interieur. Een kleed wat meteen al in het oog springt en prima past in een woonkamer vol dierlijke artikelen.

2. Zo gaaf deze wanddecroatie. Perfect om op te hangen aan je schouw of boven de tv. Het is in ieder geval een blikvanger zodra je binnenkomt.

3. Deze koffietafel met zijn open structuur doet denken aan bamboe, vandaar dat wij hem erg bij de andere items vinden passen. En elke woonkamer heeft een tafel nodig waar men de kopjes en afstandbediening op kan leggen.

4. Een  fauteuil welk prachtig zijn leren afkomst laat zien en ook nog eens die heerlijk zit.

5. Bij alle dierlijke bruine kleuren is deze kleur geel van Histor een mooie tegenhanger. De kleur banaan zal de andere kleuren nog een extra accent geven.

6. Als je je woonkamer wilt inrichten met een dierlijk interieur dan horen daar meubels bij van oud hout. Dit dressoir kan je gebruiken als tv meubelen maar je kan ook al je mooie woonaccessoires er bovenop zetten. 

7. In het interieur met een staartje zijn de dierenprents de blikvangers en dient het licht er niet uit te springen, maar dan mag het nog wel een mooie lamp zijn. Deze tafellamp geeft met zijn bruine kleur karakter en sfeer aan je interieur.

8. En dan voor de echt lefvogels een behang met een wel heel dierlijk uiterlijk: behang met een panterprint.

9. Wat een vrolijk kussen, mede veroorzaakt door zijn gele kleur wat door de zwarte prent nog eens extra benadrukt wordt. Combineer het kussen met bijvoorbeeld een mooie zwarte of bruine leren bank.

10. Al laatste deze hanglamp van rotan, gevonden op een site voor restaurant inrichting maar ook per stuk te bestellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *