industriele inrichting

Een industriële inrichting: het is in!

Een industriële inrichting: het is in!

Er wordt natuurlijk enorm veel geschreven over de laatste trends en ontwikkelingen op woongebied. Waar de laatste tijd regelmatig over wordt geblogd zijn inrichtingen in een industriële stijl. Je krijgt in een dergelijk interieur een beetje het idee dat je in een oude fabriekshal woont. Het is misschien niet de meeste gezellige interieurstijl, maar uitstraling heeft het absoluut. Het heeft iets ruigs, iets grofs.

Mocht je zelf ook plannen hebben om je woonkamer (of welke kamer in huis dan ook) een industriële look te geven dan kun je op allerlei verschillende manieren aan leuke meubels/spullen komen. Je kunt met gebruikte artikelen, zoals bijvoorbeeld houten pallets of planken, al een heel eind komen. Met wat knutselwerk en creativiteit kun je een hoop industriële meubels zelf maken. Nu zullen er ook genoeg mensen zijn die hier geen zin in hebben. Je kunt er dan ook voor kiezen om je meubels en andere interieur artikelen gewoon te kopen. Er zijn genoeg winkels, maar zeker ook webshops te vinden die vintage-achtige en industriële artikelen verkopen. Na wat zoekwerk op internet kom je bijvoorbeeld deze webshop tegen, waar je een hele hoop industriële artikelen kunt vinden.  Deze oude ladekast is bijvoorbeeld prachtig en heeft een echte vintage look!

Maar ook de grotere webshops verkopen dergelijke meubels en accessoires, zoals bijvoorbeeld OTTO. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze industriële salontafel met een sloophout look?

Wat vinden jullie van een industriële inrichting?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *