Het ultieme voorjaarsgevoel !!

Decoreren met lente thema’s is een positieve en vrolijke bezigheid. De kleurstellingen en verschillende materialen en decoratie zoals stro, bloembollen en eitjes geven je het ultieme lentegevoel. Het laat je, ondanks het wisselvallige weer soms, de winter vergeten en brengt positiviteit en gezelligheid.

paasetalage

paasetalage ‘eisprong’ 2015 door Klein Detail

eieren

ei

www.kleindetail.com

In deze blog aandacht voor de paastafel. Binnenkort is er weer de gelegenheid om familie en/of vrienden te verrassen met een aangenaam gedecoreerde paastafel om heerlijk aan te vertoeven. De meerderheid heeft behoefte aan geeltinten tijdens deze paasdagen. Ik merk ook dat klanten, althans het merendeel, in de winkel rond deze periode  altijd vragen naar gele kaarsen om het geheel aan te kleden. Een ander alternatief lijkt soms toch niet echt in de smaak te vallen.

pasen

www.plan-point.nl

Alhoewel er uiteraard niks mis is met de opgewekte kleur geel vind je hieronder enkele voorbeelden van andere kleurstellingen tijdens het paasweekend. Wat denk je van blauw, eenvoudig naturel beige, groen of een roze thema?

blauw pasenblauw paastafel

www.wunderweib.de / www.shelterness.com

groen pasen

www.plan-point.nl

pasen wit

www.styleizimoblog.com

pasen

www.eenigwonen.nl

Natuurlijk is een blog van Klein Detail niet compleet zonder enkele details van de tafel te bespreken. Vooral de DIY-items vind ik altijd erg origineel omdat je je eigen persoonlijkheid en creativiteit kunt laten zien. Met eenvoudige handelingen heb je in een handomdraai een sfeervol decoratiestuk. Versier de (paas)eieren met tekst of tekeningen of geef ze glans met glitter. Eierschaal decoreert ook altijd goed, of zet een waxinelichtje in de eierschaal. Laat je inspireren en maak er iets moois van!!

blauw pasen diypasen eierdop

www.itsalwaysautumn.com / www.buzzfeed.com

En als je denkt dat glitter en glans alleen voor de kerstperiode is… allesbehalve dat!

glitter pasen

www.goodhousekeeping.com

pasen kaars

www.spaaz.de

En daar ben ik dan weer met het begrip ‘brainstorm’! Pak eens pen en papier en schrijf in een paar minuten op wat er bij je opkomt als je aan Pasen denkt…schrijf trefwoorden op en werk daarna deze trefwoorden uit. Ook moet je jezelf de gelegenheid geven om de waarde van spullen te zien, die je eigenlijk zou weggooien. Kan ik er nog iets mee? Zo ontstaat er bijvoorbeeld een vrolijke tafel wanneer je i.p.v. paasbloemen wortelen op tafel zet! Of als je die wasmiddelverpakking of cd hoes gebruikt als vaas of etagère.

voorjaarsgevoel

www.pleasant-home.com

pasen klein detail

Geschreven door Bianca Jansen

www.facebook.com/kleindetailbvba

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *