HAY hallo, hoe gaat het met jou?

HAY hallo, hoe gaat het met jou?

Afgelopen zaterdag heb ik een inspirerend bezoek mogen brengen aan een kantoorinrichter in Hasselt (B). Zij werken volgens een totaalconcept (inrichten, leveren van meubilair en multimediale oplossingen). Bij het inrichten maken ze vooral gebruik van meubilair van bekende designers (denk aan Pastoe, Vitra en Eames). Een merk dat daar mooi bij past is HAY – zonder twijfel mijn persoonlijke favoriet.
Het  Deense merk heeft de uitstraling van typisch Scandinavisch design. Functioneel, eenvoudig en speels zijn de kenmerken. Het merk is ontstaan vanuit de filosofie om Deens interieur ontwerp te stimuleren. HAY  werkt op het snijvlak van architectuur en (duurzaam) design, met een hoge, maar betaalbare kwaliteit.

Naast meubilair als stoelen, tafels en banken maakt HAY ook prachtige accessoires, zoals kussens, quilts, dekens en kleden. Voor een andere passie – stationary and paper goods – kan ik bij HAY ook mijn hart ophalen. Ze verkopen mooie notitieboekjes en spullen voor de werkplek.

HAY werkt samen met getalenteerde, internationale ontwerpers die nieuwe materialen en technologieën gebruiken. Je kunt de producten vinden in veel verschillende winkels in Nederland. Enkele voorbeelden (foto’s zijn allemaal uit de imagebank van HAY):

hay2

 

ALL DESIGNERS GO TO HEAVEN

Geschreven door Sandra Ehrens van Buro Sannies

1 thought on “HAY hallo, hoe gaat het met jou?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *