Interieur video

Hanglamp maken

Een hanglamp maken. Verlichting is best een moeilijk item in het interieur. Je kan kant en klare verlitchting kopen maar die zijn vaak best prijzig. In deze interieur video laat men zien dat je het ook heel goed zelf kan.

Deze hanglamp geeft een schitterende licht. Hij weerkaatst een prachtige lijnen spel op je muren en je plafond. Ik ga echt een keer proberen deze lamp te maken. In de video ziet het er redelijk simpel uit.

Verschillende formaten

In de video werken ze met een grote bal maar je kan ook een kleinere bal pakken en alles hierom heen spannen. Hang meerdere kleine boven je eettafel of combineer de groottes bijvoorbeeld in je hal of slaapkamer. In de kinderkamer is het erg leuk om paar kleine neer te hangen en gebruik te maken van verschillende kleuren.

Het enige nadeel van deze video is dat het een Amerikaanse video is. In de video wort gewerkt met een materiaal waarvan ik niet zeker weet of dit in Nederland verkrijgbaar is. Heb je deze lamp gemaakt dan zou ik het erg leuk vinden als je laat weten welk (lijm) materiaal je gebruikt en of het net zo makkelijk was als het er op de video uitziet.

Interieur Inspiratie geeft je tips en suggesties voor het inrichten van je woning of tuin.

8 thoughts on “Interieur video

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *