Hands off please…

Hands off please…

De vakantie zit er weer op…

Schiphol had sommige dagen bijna 180.000 aankomende en vertrekkende  passagiers per dag. Vorig jaar in totaal 51 miljoen passagiers en Schiphol wil de komende jaren de capaciteit verder uitbreiden naar 65 miljoen passagiers.

wc

De toiletten worden hier dan ook druk bezocht. Wat ik een goede oplossing vind zijn de automatische doorspoelende toiletten.

Het Handsoff systeem zouden wij vaker thuis moeten doorvoeren in de toiletten van de Nederlandse woningen. Door de kranen en het zeeppompje daarnaast ook te voorzien van een sensor, gaan de bacteriën direct de afvoer in.

toilet

Tegenwoordig zijn er ook toiletten zonder spoelrand. Door de nieuwe vormgeving zijn er aan de binnenzijde geen verborgen plekken meer waar vuil en kalk zich kan ophopen. Shinx heeft bijvoorbeeld de Rimfree en Villeroy & Boch de Direct Flush.

Beide innovatief en gemakkelijk schoon te houden.

toiletrolhouder

 

Stock4rolls heeft een slimme en mooie oplossing voor de extra toiletrollen op te bergen, neemt geen extra ruimte in …een hygiënische manier voor het bewaren van reserve toiletrollen.

De inbouwreserve toletrolhouder kan 12 rollen kwijt.

Deze is onzichtbaar in te bouwen in een niet benutte holle ruimte, zoals de ruimte naast het inbouwreservoir van het toilet.

 

Toe aan een nieuwe badkamer of toilet, of hulp nodig bij jouw interieur? Kijk voor meer informatie over iREDESIGN op onderstaande sites. Neem contact op, of stel je vraag per mail of op Facebook.

www.iREDESIGN.nl

www.facebook.com/iREDESIGN.nl

iREDESIGN_logo_

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *