Gouden kerst

Gouden kerst

Goud is een kleur die niet trendgevoelig is. Elke jaar zie je gouden kerstballen en kerstversiering terug in de winkels. Een gouden kerstboom kan je dus elk jaar weer plaatsen, vandaar mijn top tien gouden kerstballen.

gouden kerst1. Naast goud is koper een kleur die je elk jaar kan gebruiken. In 2013 kon je brons veel terug zien als woontrend. Veel accessoires werden in deze kleur gemaakt. Deze koperen kerstbal misstaat niet tussen alle gouden kerstballen.

2. Een dier welke we met de kerst terugvinden in de kerstaccessoires zijn rendieren. Ze zijn er in allerlei varianten. Deze vrolijke springer met glitters zou graag plaatsnemen in je kerstboom off kerststukje.

3. Deze kerstbal met “vlinderbloemen” is te koop bij wereldwinkels en waarwinkels.

4. Nog zo’n woontrend van 2013: Uiltjes. En er zijn dus ook gouden uiltjes voor in de kerstboom.

5. Ben jij meer van de moderne kerst? Hou je niet van ronde ballen? Dan zijn deze geometrische kerstballen van Bloomingville echt iets voor jou. In een setje zitten drie verschillende vormen.

6. Nog een prachtige fairtrade product, deze kerstbal met twijgjes.

7. Als we toch al dieren in de boom gaan hangen kan deze vrolijke vogel er ook nog wel bij.

8. Deze kerstbal van Ferm Living vind ik persoonlijk echt een plaatje. Bijzonder in elkaar gezet , gemaakt van papier en naast dat hij prachtig in de kerstboom zou hangen zou ik hem een ere plaatsje geven in een mooie krans aan de huiskamer deur.

9. Nog meer kerstballen met vogels maar dan vredesduiven. Een mooie gebaar tijdens de kerstdagen.

10. Deze hanger verdient ook een plaatje tussen de andere gouden kerstballen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *