Goedkoop je huis inrichten

Goedkoop je huis inrichten

Een huis inrichten hoeft niet duur te zijn. Er zijn tegenwoordig genoeg grote ketens waar je voor een lage prijs een kwalitatief goed interieur inrichting kan kopen. 

Met grote ketens als Ikea, Xenos en vele andere is het mogelijk om voor een redelijk laag bedrag een goedkoop interieur te kopen, budget wonen. Je moet er alleen wel voor zorgen dat je niet een “Ikea kamer” krijgt. Wat bedoelt men daarmee? Dat je de kamer van de winkel geheel kopieert en zo in je eigen woning neerzet.

Natuurlijk is het makkelijk om als je een leuke voorbeeldkamer ergens ziet deze in zijn geheel te kopen en deze zo te kopieren maar daarmee mis je eigen creativiteit. Deze kamer hebben geen daadwerkelijk sfeer. Juist het toevoegen van eigen aspecten zorgen voor sfeer in huis, een eigen identiteit.

Huis inrichten

Vindt jij het moeilijk om vanuit die voorbeeldkamer een eigen draai er aan te geven? Durf jij geen eigen items toe te voegen uit angst dat het dan een rommeltje wordt? Ga uit van de basis. Als jij je veilig voelt door een standaardkamer te kopen dan is dat prima maar voeg zelf de accessoires toe. Kijk in de winkel wat voor schilderij erbij hangt of welke soort/kleur potten men gebruikt en ga hiermee aan de slag. Kies deze kleur en neem deze als basis voor je accessoires.

Koop potten, kussens, vazen en eventueel schilderijen in deze kleur. Door je aan een kleur te houden kan er weinig mis gaan. Zorg er wel voor dat je niet teveel spullen in je huis zet. Hou het rustig en overzichtelijk. Juist doordat jij je eigen woonaccesoires hebt gekocht heb je toch je eigen draai aan je interieur inrichting gegeven. Je hebt een beetje van jezelf toegevoegd aan jouw “Ikea Kamer” .

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *