online interieurcursus

Goedkoop huis inrichten, online interieurcursus

Nu we vaker thuis zijn doen we met zijn allen erg ons best om ons huis zo gezellig mogelijk te maken. Nog meer dan vroeger moet je huis gezellig en vertrouwd voelen. Juist nu moet je huis je omarmen. Vindt je dit moeilijk of wil je juist net een stapje verder gaan? Kies dan voor de cursus Richt je huis in als een pro.

Online interieurcursus richt je huis in als een pro

Je huis inrichten kost tijd en geld. Laten we eerst even kijken naar het financiele plaatje. Je huis inrichten kost geld. Gelukkig hebben we tegenwoordig te mogelijkheid om via marktplaats of een kringloopwinkel toch leuke interieurartikelen te kunnen kopen. Meer dan vroeger is dit een algemeen goed. Vroeger was het raar als je tweedehands spullen kocht, tegenwoordig is het juist trendy als jij met kringloopspullen je huis tot een mooi geheel kan inrichten. Kijk maar eens rond op Instagram, genoeg inspiratie voor een mooi kringloop/retro/vintage interieur. Ook zijn er erg veel budgetwinkels waar je goedkoop kan slagen met spullen waarmee je je huis kan inrichten. Nu kun je beide budget tips als voordeel zien maar juist is het voor veel mensen een nadeel. Het is namelijk best moeilijk om dit allemaal tot een goed geheel te brengen.

Een interieur kost niet alleen geld, een goed interieur kost ook tijd. We kunnen allemaal naar de winkel en van alles kopen maar een interieur moet groeien. Als je een heel nieuw interieur in 1 keer koopt zul je zien dat het niet aanvoelt als thuis. Ik denk persoonlijk ook dat al die mensen die meedoen aan tv programma’s daar last van hebben. Ze komen in een prachtig gestyled huis maar missen persoonlijkheid. Dit voeg je namelijk toe in de jaren dat je in een huis woont.

Maar hoe zorg je er nu voor dat dit alles samenkomt tot een mooi geheel? En dat het niet de spuigaten uitloopt?

Goedkoop huis inrichten

goedkoop huis inrichten

Ik kwam in contact met Ilse. Ilse is dus een van die vrouwen die met kringloopartikelen, spullen uit budgetwinkels en haar eigen spullen een super gaaf interieur kan maken. Haar interieur kan je zien op https://www.instagram.com/ilsevanelleswijk/

En laat Ilse het nu leuk vinden om jou ook te leren hoe je je huis kan inrichten als een pro. In haar cursus, die echt super uitgebreid is, laat ze je zien hoe ook jij een interieur kan maken die zeker instagram waardig is maar vooral voelt als een heerlijk thuis.

De cursus bestaat uit 8 lessen:
1. Programma van eisen
2. Een moodboard maken
3. Een plattegrond maken
4. Een kleur en matrialenplan
5. Een verlichtingsplan maken
6. Een shoppinglijst maken
7. Inrichten en stylen
8. Inrichten met een klein budget

Ook zijn er twee losse hoofdstukken voor kleur en materiaal.

Per hoofdstuk is er een video gedeelte en een tekstgedeelte. Ilse vertelt je rustig hoe ook jij je interieur van je dromen kan maken. En daarvoor heb je geen groot budget nodig. Want Ilse geeft je tips hoe je ook met een laag budget een leuk interieur kan creëren. Haar eigen interieur is hier ook een groot voorbeeld van.

De online interieurcursus kost normaal € 24,95 incl. btw. Voor de lezers van InterieurInspiratie heeft Ilse een unieke kortingscode gemaakt. Met de code interieurinspiratie krijgen jullie 2,50 euro korting op de cursus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *