Gekleurde potjes

Gekleurde potjes

Iedereen heeft weleens glazen potjes over. Potjes van de jam of potjes van groente. Gooi deze potje niet weg want je kan er leuke woonaccessoires van maken.

Als je geen potje hebt kan je natuurlijk altijd op zoek naar leuke potjes. Kijk eens bij de kringloopwinkel wat voor glaswerk ze hebben staan.

Koop bij een kuntselwinkel een potje glas verf in de kleur wit en een potje in de door jou gewenste kleur. Door het wit kan je experimenten met je kleur en kan je kleuraccenten aanbrengen.

Het leuke van potjes verven is dat je zo voor elk feest of voor elke gelegenheid gekleurde potjes kan maken. Deze kan je vullen met bloemen, plantjes of bijvoorbeeld menukaartjes. En hoe leuk is het om bij elk bord een potje te zetten met daarin het bestek en een servet.

Zelfmaken voor de feestdagen

Voor Pasen kan je potjes/flesjes maken in verschillende geelaccenten. Voor de kerstdagen ga je natuurlijk voor rode en/of groene potjes. Leuk om deze te vullen met mini kerststerren of takjes hulst. En wat dacht je van roze/blauwe potjes bij een kraamfeest.

Naast kleine potjes kan je ook glazen vazen op deze manier verven. Met een kaars erin creëer je zo een bijzonder effect. En als je toch bezig bent met verven, verf er gelijk een paar extra. Altijd leuk om cadeau te geven. Lintje er om heen, kaarsje er in en je cadeautje is klaar.

Bron: Not Just a Housewife

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *