foto op hout

Win een Foto op hout

Foto op hout

Je kunt je foto’s tegenwoordig overal op printen. Van canvas tot koffiekopje. De nieuwste woontrend is het afdrukken van je foto op hout . Met hout als ondergrond krijgt je foto een stijlvolle en natuurlijke uitstraling.

Doordat de foto rechtstreeks op het hout wordt gedrukt, krijgt hij een unieke uitstraling. De noesten en nerven van het hout blijven namelijk zichtbaar door de foto heen. Witte achtergronden worden niet meegedrukt, dus alles in het hout komt in de foto goed naar voren.

foto op hout

3 Verschillende houtsoorten

Nadat je jouw foto hebt geselecteerd, kun je uit 3 houtsoorten kiezen. Een foto op Berkenplex bestaat uit een geheel. Berkenplex is licht van kleur en heeft weinig noesten.

foto op hout

De meest populaire houtsoort is Vurenhout. Vurenhout is beschikbaar in een naturel versie en een versie met een whitewash laag over het hout. De whitewash  zorgt er voor dat noesten en nerven van het hout minder zichtbaar worden en witte kleuren meer wit blijven. Vooral bij mooie portretfoto’s is dit een aanrader.

foto op hout

Net als Vurenhout bestaat Larikshout uit planken planken van 10 cm breed die op 3mm van elkaar zitten. Larikshout kun je zelfs buiten ophangen, mits je het op een beschutte plek doet.

Formaat

Voordat je het formaat van je print gaat bepalen, kun je kiezen of je de plankjes horizontaal of verticaal wilt laten plaatsen. Het hout wordt namelijk op maat gezaagd voordat het de printer in gaat. Voor splinters of oneffenheden aan de randen van je foto op hout hoef je niet bang te zijn. Na het zagen worden alle houtsoorten handmatig afgeschuurd. De formaten van het hout kun je aanpassen op jouw interieur. Bij een grote muur kun je kiezen voor een panorama. Het maximale formaat voor een foto op hout is 200×140 cm.

Win je eigen foto op vurenhout met whitewash van 40×30 cm, inclusief ophangset en bezorging t.w.v. €50,45!  Een foto op vurenhout zorgt voor een natuurlijke en frisse uitstraling. Kies je eigen foto, bepaal de latrichting en geniet er jarenlang van. 

Laat je naam achter onder het artikel en in week 7 maken wij de winnaar bekend.

Exclusieve Korting

Speciaal voor de lezers van interieurinspiratie.nl kunnen we 20% korting weggeven op jouw mooiste print. Gebruik de kortingscode:interieurinspiratie en krijg direct 20% korting! Deze korting kun je voor een foto op hout gebruiken maar ook voor een foto op Aluminium, Dibond of plexiglas.

Meer info? Ga naar www.fotogeprint.nl .

27 thoughts on “Win een Foto op hout

  1. Wow wat een inventief idee weer n wat ontzettend tof daje er eentje kunt winnen. ..ik weet al waar ie komt te hangen n wat r op komt te staan. ..nu alleen nog winnen! ;D

  2. Wow wat een gave actie! Eind maart krijgen wij de sleutel van ons jaren 30 huis en wat zal dit een gave eyecatcher zijn voor in onze slaapkamer!!

  3. Wat zou dat prachtig zijn voor de trouwfoto van mijn zus. Ze is nu op honeymoon na een huwelijk met biologische, milieuvriendelijke en faitrade stoffen, auto en eten.

    Een trouwfoto op hout zou een perfecte herinnering zijn aan hun mooie dag, en een prachtige verrassing!

  4. Ik zou dit graag winnen! Een vriendin van me is pas een eetcafé begonnen en een mooie foto op hout zou precies bij het interieur passen! Ze heeft een nostalgisch interieur, ik zou haar zó graag blij maken!

  5. mooie kwaliteit, een prachtig onderdeel van een apart kastje. ik zou een houten kastje maken aangepast aan het fotopaneel. een uitdaging, en een mogelijkheid voor nieuwe inspiratie. super

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *