Engels wonen

Engels wonen

De afgelopen dagen heb ik doorgebracht in Londen. Ik had een bruiloft in Londen en heb de afgelopen dagen behoorlijk wat leuke plekken en pubs in Londen gezien en vond het wel een leuk idee om de maandagmorgen top tien hier aan te besteden. Want de Engelse Pubs ademenen een fantastische gezellige sfeer uit welke je ook kan gebruiken voor het inrichten van je eigen huis.

Engels wonen

 

1. Wat is meer typerend voor Engeland dan zijn rode bussen, de Big Ben en zijn rode telefooncellen. Dit prachtige canvasdoek laat dan ook goed de sfeer van Londen zien.

2. Dit kussen met de Engelse vlag kan je gebruiken om in een stoel te leggen maar is ook erg leuk om op een lage tafel neer te leggen als accessoire. Of maak een gezellig stapeltje kussens op de grond.

3. In de pub zijn de wanden vaak versierd met mooie schilderijen. Deze prachtige betonnen letters kunnen hier tussen hangen en zorgen voor een fantastische wisselwerking met de schilderijen, prents en foto’s op de wand.

4. Wat er niet mag ontbreken in jouw eigen pub sfeertje is natuurlijk een heerlijk stoel. Een fauteuil waarin je een kopje koffie kan drinken maar ook met een goed glas wijn kan genieten van een boek.

5. Deze poster stond al er lang op mijn verlanglijstje om met jullie te delen maar tot nu toe had ik nog geen blog waarbij ik deze olijke teckel vond passen. In dit Engelse sfeertje past Hugo erg goed.

6. Nog een poster die echt in de pub hoort te hangen. Allemaal quotes over drank, hoe meer toepasselijk.

7. Bij het lezen van je boek heb je goed licht nodig. Deze schemerlamp geeft je graag voldoende licht.

8. En wat doe je op de wanden? Geen witte verf maar iets bijzonders, iets wat sfeer geeft. De engelse zijn niet bang om iets bijzonders of iets met veel kleur op de wand te gebruiken. Dit behang zal dan ook goed in een Engelse woning passen.

9. Wat meer engels dan de Keep Calm and Carry on artikelen die onze harten hier in Nederland gewonnen hebben. En niet alleen de standaard tekst maar ook alle andere varianten worden met veel liefde ontvangen.

10. En om te zorgen dat je geen koude voetjes krijgt van al dat Engelse weer heb ik voor op de vloer een vloerkleed met als afbeelding van de Engelse vlag.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *