boxspring

Elke week een nieuw bed, het kan met de Icebox!

Elke week een nieuw bed, het kan met de Icebox!

Ook altijd al een goed bed willen hebben, maar niet 10 jaar aan dezelfde kleur vast willen zitten. De Belgische beddenfabrikant Van Landschoot heeft de oplossing: De Icebox! Deze boxspring is in eerste instantie verkrijgbaar in één kleur, maar er zijn ook losse boxspringhoezen bij te bestellen, Waarbij keuze is uit 10 verschillende kleuren. Zo kunt u de kleur van uw boxspring wisselen wanneer u wilt. Via Bedden.nl is de Icebox online verkrijgbaar en kunt u uw boxspring binnen 4 weken thuis verwachten.

De Icebox samenstellen

De Icebox boxspring is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, dus of u nu een een- of tweepersoons bed nodig heeft, u kunt in alle gevallen de Icebox gebruiken. De boxspring bestaat uit een box (of twee boxen bij de tweepersoons versie) en een hoofdbord, waarbij een hoes in de door u gewenste kleur wordt geleverd. De beschikbare kleuren zijn erg divers, zo kunt u een traditionele kleur kiezen als grijs, wit, beige, bruin of zwart, maar u kunt ook voor een uitgesproken kleur kiezen als blauw, oranje, rood, roze of paars. Vervolgens kunt u nog los hoezen voor uw box en hoofdbord bijbestellen in de kleuren die u wenst. Zo kunt u elke dag een “nieuwe” boxspring in huis hebben.

Mix and match

Nu zult u niet elke dag een nieuwe hoes om uw boxspring doen, maar afhankelijk van het seizoen is het wel leuk om een passende  kleur te kiezen. Zo zal in de winter een wat donkerdere kleur beter passen en kunt u in de zomer gebruik maken van wat frissere kleuren als wit of oranje. In theorie zou u zelfs verschillende kleuren kunnen combineren, bijvoorbeeld een zwart hoofdbord met een bruine box of een wit hoofdbord met een roze box.

Natuurlijk kunt u alleen uw bed van een fris nieuw uiterlijk voorzien, maar eigenlijk dient u dan gelijk uw gehele kamer aan te pakken. Zo kunt u gemakkelijk online bijpassende dekbedovertrekken bestellen op Bedden.nl of mooie sierkussens om uw slaapkamer helemaal op te hemelen. Met het juiste beddengoed zorgt u elke keer weer voor een fris en nieuwe uiterlijk en nu kunt u dus zelfs uw bed een nieuwe look geven dankzij de Icebox van Van Landschoot!

icebox_boxspringset_kleurstalen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *