behang auto studio ditte

Een stoere autokamer

Of je kind nu 2, 6 of 8 is. Een autokamer blijft het thema voor de jongenskamer. En soms zelfs als ze al ouder zijn kan je gaan voor een stoere autokamer.

Het ligt er maar net aan hoe stoer je de kamer maakt. Ga je voor stoer behang van Studio Ditte dan kan je zelfs nog een autokamer maken als je je kind een tiener is. Aangekleed met stoere artikelen zoals een grote fatboy zitzak, industriele lampen en een eigen games hoek vindt zelf je tiener auto’s nog leuk.

Muurstickers autokamer

Is je kind nog iets jonger dan kan je je met diverse muurstickers of autobehang de kinderkamer aankleden met het thema auto. Zeker met een muurvullend autobehang heb je binnen mum van tijd een autokamer gecreëerd.

Als je op pinterest kijkt zijn er ook erg veel leuke zelfmaakideeen met auto’s. Het zijn er teveel om hier allemaal te plaatsen maar als je inspiratie zoekt kan ik je deze foto’s aanbevelen: Voorbeelden zelfmaakideeen autokamer 

Eigenlijk is kan je al met de auto’s van je kind een kamer in het thema auto creeren. Maak een paar planken aan de muur en zet daar de mooiste auto’s op. Een mooie win win situatie want je zorgt voor een opbergplek welke gelijk het thema uitstraalt.

planken auto's opruimen

autokamer

Bron: Welke

sticker autokamer

Bron: Boyslabel

ferm living lamp

Bron: Verwende apen

autokamer

Bron: Gezellig in huis

autokamer dekbedovertrek

Bron: Fonq

autobehang

Bron: Saartje prum

auto mannetje

Bron: Wallart-Deco 

bandenrekje

Bron: Etsy

poster behang

Bron: Hippe kinderspullen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *