Een mooie stok achter de deur

Een mooie stok achter de deur

Een kapstok die precies zoveel ruimte inneemt als jij wenst? En die ook nog sfeer toevoegt aan je hal? Waarom maak je hem niet zelf?

In mijn hal heb ik een boom op de muur geschilderd. Je moet natuurlijk wel een beetje handig zijn met de kwasten. Vrolijke kleuren verf, paar vogeltjes erbij: klaar is deel 1 van deze DYI!

Als knoppen heb ik bij verschillende woonwinkeltjes en marktjes haakjes en kastknoppen gekocht. Dit creëert een speels geheel. Toen ik kapstokhaakjes in de vorm van een takje mét vogeltje vond, maakte dit mijn kapstok helemaal af! Als sleutelkastje gebruik ik trouwens een vogelhuisje..!

kapstok Mariska Vermeulen

Wat zou je nog meer kunnen doen..? Een giraffe of inktvis, een palmboom,  een luxe hal alsof je een landhuis binnen loopt (dan moet je wel diepte kunnen schilderen.. voor gevorderden dus) of gewoon een tekening van een ouderwetse kapstok!

Ik ben benieuwd naar jouw ideeën, laat je een reactie achter?

Voor het geval je denkt: Nou, dat wordt me teveel gedoe… Er zijn ook toffe kant-en-klaar alternatieven; in de vorm van muurstickers. Hiervoor heb je alleen een gladde, gave muur en een vaste hand. Bij [email protected] (http://www.presentsathome.nl/) kan je deze vrolijke variant in verschillende kleuren kopen.  Genoeg mogelijkheden dus, maar nooit meer zo’n saaie kapstok!!

villa_boom_blauw

 

Door: Mariska Vermeulen / @Mariskav87 / mariskav87.wordpress.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *